2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بهتون یاد بدم به چیزی که میخواید برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 134 پست

اول ازهمه بگم که من ۷سال باشوهرم دوست بودمو هیچ جوره حاظرنبود بیاد خاستگاری ازمن اصرار ازاون انکار خیلی تلاش کردم ولی بی نتیجه بود و اون اصلا نمیخواست زن بگیره و.... یه روز تواینستا یه پستیو خوندمو انجام دادم حالا اون پست چی بود که الان اون پسر شوهرمه واقعا معجزه بود

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

یعنی الانم بعضی وقتا فکر میکنم یک سالو هشت ماهه شوهرمه تعجب میکنم انقد عجیب بود که ماازدواج کنیم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی الانم بعضی وقتا فکر میکنم یک سالو هشت ماهه شوهرمه تعجب میکنم انقد عجیب بود که ماازدواج کنیم

😐مبارک باشه 

❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته  خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم  این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹

حالا واقعا تحفه ای هم بود؟ 7 سال فقط تو گوشش خوندی بیا منو بیگیر؟ 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

اول اینکه هیچ وقت ناامید نشید بعدش یه خودکار قرمز و یه دفتر بردارید بیاید

تا ادامشو بگم

حالا واقعا تحفه ای هم بود؟ 7 سال فقط تو گوشش خوندی بیا منو بیگیر؟ 

کسی بود که من عاشقش بودم هیچ تموم دخترای شهرمونم عاشقش بودن یعنی درگیری شدید بود سرش😂

😐مبارک باشه 

سلامت باشی

😐مبارک باشه 

نیگا نیگا اسم کاربریو 

آقا رضااا آآاقا رضااااا آقا رضاااااااا رضا(رضا رو تخت ویبره میره 😐) 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
لطف کن تو ی پست راهکارت کامل بگو

چشم

نیگا نیگا اسم کاربریو  آقا رضااا آآاقا رضااااا آقا رضاااااااا رضا(رضا رو تخت ویبره میره 😐)&nb ...

😂😂😂😂

❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته  خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم  این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹
اول اینکه هیچ وقت ناامید نشید بعدش یه خودکار قرمز و یه دفتر بردارید بیاید تا ادامشو بگم

حتما قرمز باشه؟ صورتی دارم من 😐

تو اون پست نوشته بود که روزی ۱۵تا از چیزایی که میخواید بهش برسید رو توکاغذباخودکار قرمز بنویسید منتها یه نکنه داره اونم اینکه؟