2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بهتون یاد بدم به چیزی که میخواید برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 134 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزارش زدم برات😊

ممنون😂

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
مرسی گلی اگه همین اکیپ پایه باشن داستان زندگی پر فراز و نشیبمم میزارم که هم تلخی داشته هم قشنگی

خوشبخت بشین و به پای هم پیر بشین به خوشی  قطعا سختیهای توی زندگی هست 

❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته  خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم  این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹

خب نکتش اینکه یجوری بنویسد که انگار به خواستتون رسیدید

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
خوشبخت بشین و به پای هم پیر بشین به خوشی  قطعا سختیهای توی زندگی هست

خیلی ممنون گلم همچنین

کنجکاوی منو قلقلک نده چون قهر میکنه 

😂😂من سومین کار بریمه یبار ساعت دو سه شب تو یه تاپیک بودیم در مورد انرژی های ماورایی و باز کردن چشم سوم و اینا فکر کنم شما اون بودی که گفتی چشم سومم بازه 😍

❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته  خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم  این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹

اسی درکت نمیکنم چرا خط به خط میگی 

اگه هدفت کمک بود کامل میگفتی 

همه میومدن میخوندن 

فکر کنم یکی از آرزوهای محالت هم پربازدید شدن بود

مگه به پربازدید جایزه میدن فوقش یه روز باشه 

باور کنی یا نه من تو همون پربازدید هم اسم کاربری رو نمیخونم ببینم مال کیه فکر کنم اکثرا هم همین باشن 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
😂😂من سومین کار بریمه یبار ساعت دو سه شب تو یه تاپیک بودیم در مورد انرژی های ماورایی و باز کردن چشم ...

پناه بر خدا 

درسته خودشم لابد میشناسی منو؟ 

چشم سوم نمیدونم اسمشه یا چی ولی تجربه های ماورایی داشتم بی اختیار و بی اراده از خیلی سال پیش که بچه بودم تا الانش 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

مثال؟

۱خدایا شکرت که به پیمان رسیدم

۲خدایا شکرت که عاشقم میشه

۳خدایا شکرت که همیشه هواموداری

پناه بر خدا  درسته خودشم لابد میشناسی منو؟  چشم سوم نمیدونم اسمشه یا چی ولی تجربه های ما ...

منم حس ششم دارم شماام اینجوری

اسی درکت نمیکنم چرا خط به خط میگی  اگه هدفت کمک بود کامل میگفتی  همه میومدن میخوندن  ...

نه اخه من اصلا خوشم نمیاد اسمموبیارن فقط میخوام همه بخونن به ارزوشون برسن من خودم به ارزوی محالم رسیدم اگه خواستین داستان زندگیمونم میزارم

اسی درکت نمیکنم چرا خط به خط میگی  اگه هدفت کمک بود کامل میگفتی  همه میومدن میخوندن  ...

بذا من بهت بگم 

هنوز ننوشته من ته داستانشو میدونم 

تو توقع داری معجزه بشه و مطلب اینستایی که خز آباد جهانه اَجی مَجی کنه؟ اینم مطالب زرد هسش 

هر روز بشینی هی با خودکار قرمز آرزوتو بنویسی هی اوردر به خدا اینو موخوام اونو موخوام 

همین 

این داستان تَهی جز تُهی نداره 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 

هرکجاشو متوجه نشدید بگید توضیح بدم من خودم ۲۰روز تا یکماه نوشتم شوهرم همش درمورد خاستگاری حرف میزد😂