2777
2789
عنوان

اگر دوطبقه خونه داشتید

504 بازدید | 21 پست

و اجاره هم نمی‌دادید و هر دوطبقه هم دقیقا امکاناتش شبیه هم باشه راضی میشدید یک طبقه رو مبله کنید برای مهمان و خودتون  راضی میشدید که تو طبقه پایین بشینید و از مبل و یخچال نو استفاده نکنیید؟؟مثلا طبقه پایین که هستید فرش دستبافت قرمز باشه و اون یکی طبقه فرش ماشینی فیلی رنگ باشه؟؟؟

اینکه دوتا پسر بچه شیطون هم دارم و بشدت بی انضباط هم هستند گاهی حالم بد میشه از اینکه دوتا طبقه دارم و اونیکه مرتب زیاد نمیرم میگم مگه چقدر عمر دارم که اینکار رو کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه دوتا پسر بچه شیطون هم دارم و بشدت بی انضباط هم هستند گاهی حالم بد میشه از اینکه دوتا طبقه دارم ...

خوبکاری کردی، تا بچه هات که بزرگ شدن بعد کلا برین تو همون خونه با وسایل نو 

مگه ارزونن که بگی چه عیبی داره بزار زندگی کنم هی هرسال بخرم 

حالا مگه فرش ماشینی چشه

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

اتفاقا خوبه که ، اون خونه ای که هستین نامرتب هم باشه حرص نمیخوری چون میدونی طبقه بالا همیشه مرتب امادست یهو مهمون سر زده بیاد نمیخاد نگران بشی خیلی خوبه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍

نه هرگز

امکانات و وسایل نو و فرش دستباف رو بذارم برای مهمون فقط؟؟؟ 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نه این چه کاریه مگه خودمون آدم نیستیم راحت و آسایش زندگی کنیم

خودم اینو میگم اما وقتی از باغ میاییم و میگم شکر که این طبقه هست یا غذا میخوره مراعات نمیکنه

ماخونه مون ۳ طبقه اس طبقه ۲ نشستیم و اون تا خالیه پایین کوچیکی تره اما طبقه ۳ دقیقا شکل طبقه ۲ 

ولی ما خونه مون رو اجاره ندادیم خالیه برای مهمان ها هم نیس ولی یکی از اشناهامون اینکاری که گفتی رو انجام داده 

خوبکاری کردی، تا بچه هات که بزرگ شدن بعد کلا برین تو همون خونه با وسایل نو  مگه ارزونن که بگی ...

راست میگی ؟؟اخه میدونی چیه مهمون که بیاد کلافه میشم چون تمام اسباب اشپزیم بالاست هی باید برم بیام