و اجاره هم نمیدادید و هر دوطبقه هم دقیقا امکاناتش شبیه هم باشه راضی میشدید یک طبقه رو مبله کنید برای مهمان و خودتون راضی میشدید که تو طبقه پایین بشینید و از مبل و یخچال نو استفاده نکنیید؟؟مثلا طبقه پایین که هستید فرش دستبافت قرمز باشه و اون یکی طبقه فرش ماشینی فیلی رنگ باشه؟؟؟
راست میگی ؟؟اخه میدونی چیه مهمون که بیاد کلافه میشم چون تمام اسباب اشپزیم بالاست هی باید برم بیام&nb ...
نه دیگه یه سری وسایل پذیرایی هم بخر بزار پایین
من بودم همین کارو میکردم ان شالله بچه هات که بزرگ شدن دیگه میای پایین کلا و بعدم بچه هات خواستن بمونن همون بالا چون پسرا معمولا از مهمون بدشون میاد
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه دیگه یه سری وسایل پذیرایی هم بخر بزار پایین من بودم همین کارو میکردم ان شالله بچه هات که ب ...
ببین مثلاً اتاق های این طبقه که هستیم و قشنگ چیدم آشپزخونه لباسشویی و یخچال ساید مال عروسیم رو گذاشتم تی وی که تازه خریدیم گذاشتم و گل طبیعی نامرتب نیست اصلا مثلاً مبل ندارم این طبقه اما خوب بخاطر همین که مبلام پایین ناراحتم
ببین مثلاً اتاق های این طبقه که هستیم و قشنگ چیدم آشپزخونه لباسشویی و یخچال ساید مال عروسیم رو گذاشت ...
برا مبل ناراحتی؟؟ دختر اینکه ناراحتی نداره
حوصله داری هی مبل جابه جا کنی جارو کنی 😂😂
نهایت اگر وضعیت مالیتون خوبه یه دست مبل دست دوم بخر راحتی، بزار تو خونت
نهایت سه چهارسال دیگه بالا باشی بعد کلامیری پایین
من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗