2777
2789
عنوان

تجربه خرید خونه پرند

524 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها ما دنبال خونه برای سرمایه گذرای بودیم یکی دیدم پرند پسندیدیم مالک خانم بود اومد گفت سند پنج برگی تهرانه املاکی گفت خوب فردا بیار گفت نمیتونم گفت پس فردا بیار گفت نمیتونم بعد فرداش سند برده بود املاک اونا هم استعلام گرفته بودن من اونجا تاکید کردم فقط ۵ شنبه فرصت دارم بیام مرخصی ندارم اونا هم گفتن باشه 

املاکی گفت ۱۰ میلیون کارت بکش که بیعانه باشه آقا از فرداش ما هر چی زنگ اونا جواب سر بالا کلی وارد کشمش و درگیری شدیم با اینا چرا چون مالکه خانم بود خونه تهران پیدا نکرده بود میخواست مارو تو آب نمک بزاره سر عشقش خونه پیدا کنه از اون طرف هم بنگاهیه پول پس نمیداد 

بچه هااااا هرگز ززز هرگززززز هیچ جا بیعانه نکشید چه املاک چه بنگاه ماشین …… اینا صنف پدرسوخته ی هستند 

💔خسته شدم از این همه نا عدالتی کاش جون مرگ بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم در کل ربطی به پرند نداشت ولی خب کلا نباید بیعانه بدین 

یه تومن دو تومن نیست که 

اصلا چه بیعانه ای؟؟؟؟مگه گفتید برامون نگه دار بریم دورامونو بزنیم؟؟؟اون طرفی که مشکل داشته فروشنده بوده نه شما

با مشاور املاک کاملا موافقم البته آدمای با انصافم بینشون پیدا میشه ولی بعضیاشون خیلی بی صفتن یارو برا ما خونه خریده بود گفت قولنامه رو بیار برا کارای مالیات اینا لازمه بیشرف قولنامه رو عوض کرده بود متراژ خونه رو یه متر کم کرده بود و پارکینگ غیر مزاحم رو هم  مزاحم زد.ومن خنگ چون عکس نگرفته بودم از قولنامه فقط تونستیم با حساب پول پرداختی و متراژ یه متر رو پس بگیریم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

برو اصناف بنگاهی رو شکایت کن نزار پولت بره اگر پشیمانی از طرف شما بود فرق میکرد ولی وقتی خونه برای فروش محیا نیست یعنی کلاهبرداری

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

ما یه خونه ی ورثه ای فروختیم  ۱میلیار و ۸۰۰ خریدار پول ریخته حساب بنگاهی حالا بنگاهی داره ۱۰۰تومن ۱۰۰تومن‌میده به ما .ورثه ام چپ و راست زنگ‌میزنن سهمشونو میخان.

شنبه ام‌خونرو تحویل دادیم.۳۰۰تومنش مونده میگه موقع سند .گفتیم واسه سند ۵۰نگه دار میگه نه ۳۰۰

گلم در کل ربطی به پرند نداشت ولی خب کلا نباید بیعانه بدین  یه تومن دو تومن نیست که  اصلا ...

درست میگی ما اشتباه کردیم 

با مشاور املاک کاملا موافقم البته آدمای با انصافم بینشون پیدا میشه ولی بعضیاشون خیلی بی صفتن یارو بر ...

خوب امضا شما چطوری جعل کرده ؟ 

امان از این بنگاهیا  پول پیش از مستاجر گرفته دوهفته مونده تو دستش هر روز زنگ پول بده  نمی ...

خیلی بی شرف هستند بعد شاکی میشه که مردم چرا آنقدر واسشون خرف در میارن 

برو اصناف بنگاهی رو شکایت کن نزار پولت بره اگر پشیمانی از طرف شما بود فرق میکرد ولی وقتی خونه برای ف ...

گرفتم ازش بی صفت رو