2777
2789
عنوان

رفتارهای سمی خانواده من

153 بازدید | 27 پست

مادرم همیشه منو ج..ده و خ ر ا ب خطا میکرد و میکنه یه بار به خاطر دو تا لاک که خریده بودم یه عالمه فحش زشت بارم کرد همش بهم میگه تو از زندگیت خیر نمیبینی چون جواب منو میدی ... من منطقی باهاش حرف میزنم اما اون معتقده که چون مادرمه و منو بدنیا اورده و زاییده حق داره هر جور خواست رفتار کنه و همش منو تحقیر میکرد و میگفت که انقد که بدی هیچکی نمیاد خاستگاریت و همه ردت میکنن تو ارزشی نداری 

همش بهم میگفت خراب در صورتی که من با هیچ پسری حتی حرفم نزدم  

تازه عقد کردم چن روز پیشم بهم گفت اگ شکمت چن روز دیگه بالا نیومد و آبرومونو نبردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم 

امیدوارم ازدواج کنی و بری همه چیو فراموش کنی خیلی سخته واقعا مادر منم چندبار منو ناراحت کرد هنوزم یادم نمیره 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

روزی که از کنکور برگشتم خیلی خسته بودم 

پدرم بهم گفت چته؟ امسالم قبول نمیشی کنکور داری عقده هاتو رو سر ما خالی میکنی؟ 

یا شب خاستگاریم که یه جعبه شیرینی آوردن یه دونه که خواستم بردارم گف چقد ندید پدیدی 

چون زبون درازی از حقت دفاع میکنی 

تو خونه خودمون اینجوریم  خانواده اذیتمون میکنن 

وای به حال شوهر

سعی کن سکوت باشی تا دمی که نرفتی خونه ات 

اینا همه میگذره

خدایا شکرت 

مورد بعدی که خاله هامم بهم میگفتن تو هیلی زشتی و روز به روزم داری زشت تر میشی 

من زشت نیستما خوبم 

ولی چون از بچگی بهم میگفتن زشت فک میکردم واقعا زشتم و خجالت میکشیدم توی اجتماع باشم