2777
2789
عنوان

کسایی که تغییر نام دادین خواهش میکنم بیاینننننن

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 95 پست
بله هزار

آهان خوبه

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاطمه یا زهرا باشی عوض نمیکنن

یکی تو همین نی نی سایت گفته بود اسم زهرا رو عوض کرده  و یه تاپیک هم زده بود درموردش استارتر اگه سرچ کنه تاپیکشو پیدا میکنه 

راست و دروغش رو نمیدونم خودش گفته بود عوض کرده

جدی میگی؟ خدا از دهنت بشنوه میتونی برای من سوال کنی چطوری این کار کرده

آره مطمعنم عوض کرده 

نه عزیزم آخه باهاش صمیمی نیستم از فامیلای شوهرمه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

منم اسمم یه حرفش رو ثبت احوال اشتباه گذاشته میخوام برم درستش کنم زیر سن قانونیم پدرمو ببرم میزارن؟

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
قطعا خیلی رشوه داده یا پارتی کلفتی داشته

اونو خبر ندارم 

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بله 😂هنوز اونقدرا نشده دیگه 

جای شکرش باقیه بازم

اسم دختر همسایمون 

مریم بود 

۲۵ سالگی رفت توی شناسنامه گذاشت 

مریم مونیکا 

مادرش می‌گفت ما ۲۵ سال پیش گفتیم مونیکا قبول نکردن 

الان به ثبت احوال گفتیم 

گفتن ما فقط به مریم اضافه میکنیم

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️