نه اول پدرت باید فامیلی رو عوض کنه. اگر تا دوسال مونده به سن برسی صبر کنی بهتره. شناسنامه مادر هم ...
چرا فامیلی رو عوض کنم؟
تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مگه نمی خوای فامیلی رو عوض کنی 😐؟ اگر اسمه که نیازی به عوض کردن پدر نیست
چی میگی عامو
میگم اسمم رو اشتباه گذاشتن میخوام عوض کنم ولی قانون گفته فقط پدر این اجازه رو داره اگه زیر سن باشی
تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡
اهاا فکر مردم فامیلیتون اشتباهه 😂💔 خب همون با پدرت اقدام کن امیدوارم که موفق باشی 🌿
باشه عزیزم مرسی از راهنماییت