2777
2789
وای خدا🥺🥺🥺🥺فقط بخاطر گیج بازی ی نفر زندگی شما به فنا رفت هوووووفففف😔😔😔

دقیقا  حیف که از نفرین بیزارم وگرنه ... میبینی باعث اختلاف وجدایی بین یه زن وشوهر ازهم شده الان واقعا کی پاسخگوعه ؟ چقدر دلم برای استارتر میسوزه فقط کافیه یه لحظه خودت جای ایشون بزاری آدم از درون میشکنه واحساس خلا میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا  حیف که از نفرین بیزارم وگرنه ... میبینی باعث اختلاف وجدایی بین یه زن وشوهر ازهم شده الان ...

آره بخدا😔😔😔😔😔

حداقل ی ذره شوهرش منطق داشته باشه خوبه🥺🥺🥺🖤🖤🖤

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
تاپیک قبلتو خوندم چ شرایط سختی ببین چقدر میترسه که غریزه رو داره سرکوب میکنه خدا لعنت کنه باعث وبان ...

بله متاسفانه وسواس داره... یه سرماخوردگی ساده به اندازه سرطان تو خونه ما تنش ایجاد می کنه!!

ببخشید اسی مگه زگیل رو اندام خصوصیتون هست ؟؟

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
نه هیچی نیست

همسرتون هم نداره ؟؟؟

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
نه اونم نداره

زورش کن ازمایش بده ....من زن هستم درک می کنم واقعن سخته

دیگه میخوام فردا یه کار جدی بکنم... حتی دعوا کنم...

والا حق داری ...