سلام بارانا هسدم>✌🏻عشق رو با تموم سلول های بدنم درک کردمچطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانتکنید؟1401/9/19 زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستی☆من تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جاندل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهرهات.عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂
سلام بارانا هسدم>✌🏻عشق رو با تموم سلول های بدنم درک کردمچطور میتونی به اونی که بهتون وفاداره خیانتکنید؟1401/9/19 زندگیم با وجودت به طور قشنگی تغییر کرد من شدم اون دختری که تو خواستی☆من تشنه محبتاتم.تشنه شنیدن خنده هات.تشنه جاندل گفتنات.تشنه شنیدن صدات.تشنه دیدن چهرهات.عشق"خیلی فراتر از این حرفاست در کنار همچی انقدر خاطره و زیبایی داره که از نظر من قابل بیان نیست به طور قشنگی تغییر کردیم💌❕️اونی که فراموشش کردی عشقت نبود🫂🙂
نیاز دارم توجه نمی کنه... دید حالم خوب نیس محل نداد
عزیزم ببخشید اینو میگم بعضی هاشون مثل گاو میمونن شوهر اسکول من اصلا هیچی حالیش نیست باوجود خونه کوچیک وبچه بزرگ همش درخواست رابطه میکنه خودمم که همیشه خدا مریضم اصلا شرایط براش مهم نیست یا از این ور بوم افتادن یا از اون ور به نظر من با شوهرت حرف بزن با هم برین پیش مشاور یا داره بهونه میاره یا چشمش ترسیده
به قدری روحم از این رفتارش آسیب دیده که دیگه حتی نمیخوام در موردش باهاش حرف بزنم... خیلی ادعای عاشقی ...
عزیزم میدونم چی میگی برای یه خانم متاهل واقعا این موضوع خیلی عذاب آور وکلافه کنندست خودش پس چی کار میکنه اصلا چه طوری طاقت میاره شمارو اذیت کنه ودر واقع این یه ظلم در حق شماست حالا اگه موضوع برعکس بود شوهرت میرفت دادگاه و برگه تمکین میگرفت وشکایت میکرد
ببخشیدا بهش بگو تاکی وچقدر باید تحمل کنم اصلا بی دلیل چرا رابطه نداره شما که مشکلی نداری همش تقصیر اون آدم بی مسئولیتی که نمونه هارو قاطی کرده وزندگی شمارو هم به ریخته البته اگه اشتباه نکرده باشم بچه هم داری؟