2777
2789
ببخشیدا بهش بگو تاکی وچقدر باید تحمل کنم  اصلا بی دلیل چرا رابطه نداره  شما که مشکلی نداری ...

می گه تحمل کن تا دو سال پر بشه... خیلی اعتراض کنم می گه از اول نباید آزمایش می دادی! منطق حالیش نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می گه تحمل کن تا دو سال پر بشه... خیلی اعتراض کنم می گه از اول نباید آزمایش می دادی! منطق حالیش نیس

حالا چرا باید دوسال بشه  تا دوسال که خیلی مونده  اینجوری میکنن که طرف میره خیانت میکنه  ببخشید بلا نسبت شما

حالا چرا باید دوسال بشه  تا دوسال که خیلی مونده  اینجوری میکنن که طرف میره خیانت میکنه&nbs ...

باور کنید جدیدا حالم واقعا بده... منی که حتی تو خیالم به کسی جز شوهرم کشش نداشتم پریروز با یه دوست تو آسانسور بودم داشتم می مردم خدا منو ببخشه

باور کنید جدیدا حالم واقعا بده... منی که حتی تو خیالم به کسی جز شوهرم کشش نداشتم پریروز با یه دوست ت ...

عزیزم حق داری هر کسی جای شما بود خوب وسوسه می شد بالاخره هممون انسانیم  پیغمبر که نیستم بیگناه باشیم یا خطا نکنیم سعی کن ارتباطت با خدا بیشتر کنی وتوی این ماه محرم از امام حسین کمک بگیر مطمئن باش که آقا دستت خالی بر نمیگردونه  نگفتی چراباید تا دو سال صبر کنی ؟

چون یکی از دکترها گفت بعد از دو سال اگه منفی باشه جای نگرانی نیس

وااای که چقدر حساسه شوهرت وبه قول خودتون بی منطق  خوب اگه خدای نکرده بیمار هم بودیم  تا الان علایمش نشون میداد دیگه