2777
2789
عنوان

تشنج بدون تب کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 7687 بازدید | 105 پست
نه کسی تو فامیل سابقه نداشته  من خواب بودم شوهرم پا شده بود بچمو جا به جا کنه دیده بود دهن بچه ...

یعنی چشماش کامل باز بوده و خیرگی داشته؟؟؟ فیلم نشون دکتر دادین یا توصیف کردین حالتش رو که تشخیص تشنج داد؟؟ یا از رو نوار مغز فهمید؟؟

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیز منتظرم فردا ببرمش ام آر آی  دکتر بهش دارو داده ولی باباش نمیداره بدم بهش

خدای نکرده اگه تکرار بشه صدمات تشنج هزار برابر خطرناک‌تر از دارو هس

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
۳ سال قرص دادم تا ۷ ماهگی تکرار میشد بعد کنترل شد بله الان ۵ سالشه فقط تاخیر گفتار داره

ان شاءالله بهتر باشه عزیز 

خدا حفظش کنه واستون 

دارم از غصه دق میکنم 

نزدیک زایمانم هست فکر و خیال ولم نمیکنه

۳ سال قرص دادم تا ۷ ماهگی تکرار میشد بعد کنترل شد بله الان ۵ سالشه فقط تاخیر گفتار داره

واکسناش میزدی؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
پسر منم تب ۴۰ درجه داشت ک بستری شد ک تشنج نکنه  ولی از این ب بعد دگ سابقه تب بالا رو داره  ...

نه تشنج سرد بود

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
نه عزیز منتظرم فردا ببرمش ام آر آی  دکتر بهش دارو داده ولی باباش نمیداره بدم بهش

شروع کن دارو رو

اسم داروش چیه؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
میشه بگین علائمش چی بود  الان دارو مصرف میکنه  دیگه تکرار شد تشنج

بله تا ۴ سالکی تحت نظر بود چن سری تشنج کرد 

اسکن  نوار مغزی انجام دادن 

بعد دارو مصرف میکرد هر سری دارو ها رو به مرور کمتر کرد 

ان شاءالله بهتر باشه عزیز  خدا حفظش کنه واستون  دارم از غصه دق میکنم  نزدیک زایمان ...

فقط الان باید آروم باشی و توکل کنی 

نه کسی تو فامیل سابقه نداشته  من خواب بودم شوهرم پا شده بود بچمو جا به جا کنه دیده بود دهن بچه ...

من بچم انگشتاش تو خواب تکون میخورن دکتر گفت چیزی نیست. یعنی ممکنه چیزی باشه؟؟

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏