2777
2789
عنوان

از دیشب ک

140 بازدید | 9 پست

مامانمو بلاک کردم ی ارامشی دارم دیگه اگه بخاد بمیره ام حاضر نمیشم ی بار برم ببینمش کاش بمیره آرامشم بیشتر بشه ولی هنوزم میترسم از رو دلسوزی باهاش ارتباط بگیرم چیکار کنم ی کم کینه ای بشم 

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم وقتی از کسی زیاد بدی ببینه ناخوداگاه نشبت بهش بی حس میشه حالا میخاد مادرت باشه

کاش بی حس بودم تنفر دارم ک داره خودمم عذاب میده

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

منم خیبی میونم با مامانم خوب نیست ولی هرکاریم کنه ولش نمیکنم چون بودنش بیشتر آرامش میده تا نبودنش هس ...

ن من آرامشمو گرفته زمانی ک مجرد بودم سنم خیلی پایین بود فراریم داد از خونه کلی آسیب خوردم تو جامعه 

ن من آرامشمو گرفته زمانی ک مجرد بودم سنم خیلی پایین بود فراریم داد از خونه کلی آسیب خوردم تو جامعه

نه نکن کم کم قلش دستت میاد و یه جا بلاخره باهم به صلح میرسین اونو ول کنی خدای نکرده شوهرت بد فک میکنه راجبت ک پشت و پناهی نداری جولو اونم شده حفظ ظاهر کن کم کن ولی قطع نکن یا بیخیال باش نمیدونم

اما درکت میکنم انگار دنیا خواسته ما قوی تر باشیم وگرنه اولین پناه و اغوش ی بچه مادرشه اگه ناامن باشه دنیا براش ناامنه

نه نکن کم کم قلش دستت میاد و یه جا بلاخره باهم به صلح میرسین اونو ول کنی خدای نکرده شوهرت بد فک میکن ...

دیگه بدتر نیس ازین ک هر روز گریه میکنم از دستش ....خودمم دوس نداشتم اینکارو کنم خیلی تلاش کردم اوضاع خوب بشه نشد