2777
2789
عنوان

تشنج بدون تب کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 7687 بازدید | 105 پست
نه اصلا  پرستارا می گفتن احتمالا افت قند خون یا فشار عصبی بوده  ولی دکتر گفت تشنجه

چند روزه تشنج کرده دارو شروع کردی؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

استارتر اگر ناراحتت نمی کنه میشه توصیف کنی؟ چطور و چه شکلی تشنج کرد ؟ 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائمش چی بود ؟ الان خوبه ؟؟ دارو استفاده میکنه؟؟ دارم دق میکنم

کبود و خشک شده بود نوار اینا هم گرفتیم مشکلی نبود کلا معلوم نشد علت چیه الان ۵ سالشه کامل قطع شده قرص فنوباربیتال و ب۶ میدادم

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
چحوری تشنج کرد؟ چند وقت دارو خورد؟ خوب شده الان؟

۳ سال قرص دادم تا ۷ ماهگی تکرار میشد بعد کنترل شد بله الان ۵ سالشه فقط تاخیر گفتار داره

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا
من و برادرم ترومبو هستیم برادرم کودکی تشنج داشته ،احتمالش هست بچه هامون هم درگیر بشن؟؟؟

بله

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
من و برادرم ترومبو هستیم برادرم کودکی تشنج داشته ،احتمالش هست بچه هامون هم درگیر بشن؟؟؟

میشه بگی این اصطلاح ترومبو چیه

۳ سال قرص دادم تا ۷ ماهگی تکرار میشد بعد کنترل شد بله الان ۵ سالشه فقط تاخیر گفتار داره

پسر منم تب ۴۰ درجه داشت ک بستری شد ک تشنج نکنه 

ولی از این ب بعد دگ سابقه تب بالا رو داره 

بچه شماهم تب بالا داشت؟

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین

عزیزم بچه های بالای 6 سال تشنج روی اعصاب و روانشون تاثیر اونقد زیادی نمیزاره، نگران نباش انشاالله خوب میشه، الان حالش چطوره؟ تا بردین بیمارستان چی بهش دادین؟ 

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
الان خوبه  میشه بگین علائمش چی بود  حق داری دارم میمیرم از غصه

گردنش به یه سمت کج کرد یه سمت بدنش خشک شدید استفراغ وبیحالی وخواب الهی میمردم نمیدیدم

فعلا ده روزه دارو براش شروع شده دعا کن برا دخترم 

منک ده روزه مرده ام

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....