2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط به من اعتماد میکنه برام حرف بزنه خیلی رفیقیم فقطم من میدونم تو چ برزخیه واسه ازدواج 

مشکلش چیه؟

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

مشکلش چیه؟

۲۸ سالشه شغلش ازاده ولی باغ و خونه و اینا داره خیلی زرنگه...

دخترای شهرمون که سنشون بخوره یا شوهر کردن یا شاغل و دانشجو هستن که زن شغل ازاد نمیشن ینی این جوری جا افتاده 

حالا ۲ ساله دس رو یه دختر گذاشته که دبیرستانیه دختره مادر بزرگم و زن دایی بزرگم رفتن ۲ بار گفته نه همش میگه تو بیا برو منم خودم نمیتونم تنها برم شهر دیگه زندگی میکنیم...

خلاصه که امشب اومد نوشت کسی پشتم نبوده هیچ وقت دیگه هم تو فکر من نرو اسم زن نیارین برام

چجوری میشه یه دخترو راضی کرد به ازدواج راه و چاهشو بلد نیستید من خودم تاحالا تجربه خاستگاری کردن نداشتم...ولی داییم به من خیلی ایمان داره

دختره تو خانواده ای زندگی میکنه که خواه نا خواه شوهرش میدن همین روزا برای همین از این لحاظش شکی نیس