2777
2789

وا خب یعنی چی.اگه دوس دارین مدل شین یه اقدامی برای کارتون بکنین.یه قدمی بردارین که بتونین حرفه ای تر کار کنین.تا اکسپلورمو باز میکنم میبینم یه دختر تو خونه رو فرش یا هرجا که گیر اورده واسه من شو اجرا میکنه با لباس تو خونه ای.زیرو روی پستم نوشته دختر اریایی.ایبابا.امان از جو گرفتگی.چرا قبل از شو ویکتوریا سکرت این چیزا نبود؟یسریا جو گیر شدن واقعا🙄🎀مدل شدن که فقط به این نیست که یه پست از اجرا شو خودت با لباس خونگی پست کنی تو اینستا گرام.یه قدمی چیزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دختر دیدم اینستا توخیابونای تهران ادای مدلای خارجی درمیاورد مثل مدلای ویکتوریا سیکرت کت واک میرفت ...

انقد بدم میاد

خب یکم حرفه ای تر شروع کنین.چی میشه ماهم یه مدل درست حسابی داشته باشیم.😂

حالا معروف منفوره یا خوب؟اسمش چیبود سرچ کنم

انقد بدم میادخب یکم حرفه ای تر شروع کنین.چی میشه ماهم یه مدل درست حسابی داشته باشیم.😂حالا معروف منف ...

😂😂یکی هس اسمش لیلا یکسره توخونهش کت واک میره

اونی ک توخیابون بود نمدونم اسمشو

💍💍💍

بعد از ديدنش اينستا فكر كرده ب اين موضوع علاقه مندي و داره بهت نشون ميده

من اینستا ندارم یوتوب نگاه میکنم.اره قبلا هم دنبال میکردم ولی خوده مدل هارو مثل یاسمین و مدل های ویکتوریا سکرت رو.الان همش اینام برام بالا میان

من اینستا ندارم یوتوب نگاه میکنم.اره قبلا هم دنبال میکردم ولی خوده مدل هارو مثل یاسمین و مدل های ویک ...

فرق نداره اونم سيستمهاي پيشنهاد محتوا داره

اگه مث اينستا ميتوني اعلام كني ك علاقه نداري ديگه كمتر نشون ميده

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره