2777
2789

من اصلا کسی نیستم که بخوام نصیحت کنم ولی دارم از طرف خودم و تمام همین سالام میگم که با بچه هاتون پایه باشید رفیق باشید نه اینکه بدترین چیزارو باهاش پایه باشید مثل مشروب اینا ولی چیزایی که از دستتون بر میاد رو سخت نگیرید چون هرچی سخن بگیرید باعث میشه اون بیشتر اون چیزی که میخوادو بره طرفش تازه می‌ره طرفش و پنهان هم می‌کنه ازتون ولی اگه پایه باشید تجربه کنه خودش از سرش میفته میندازه کنار دقیقا چیزی که خودم هستمو گفتم و می‌دونم تمام همسنو سالامم مثل خودمن من خودم از مامانم چند روزیه به چیزی می‌خوام و مخالفت کرد بازم انقد بهش گیر دادم که بالاخره امشب موافقت کرد که بریم بگیریم و بیشتر از قبل عاشق مامانم شدم و از پایه بودنش سو استفاده نمیکنم چیزی که خریدو یکبار امتحان میکنم و بعد جلوی چشمش میندازم دور خیلی پایه بودن و رفیق بودن با پدر مادر حس خوبیه تمام حرفم اینه محدود کردن فقط باعث میشه دروغگو های بهتری بسازین برای پیچوندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفت خیلی درسته ولی سطح توقع بچه ها خیلی باهم فرق می کنه یکی مثلاً مامانش براش لوازم آرایش می خره میگه مامانم پایست یکی میگه با من بشینه قلیون بکشه اون وقت پایست یکی هم میگه اجازه بده پارتی برم پایست . حالا شما بگو ببینم چی می خواستی که مامانت برات نمی خرید؟ 😂

دو دختر کوچولو دارم بی نهایت نگران آیندشونم. 

حرفت خیلی درسته ولی سطح توقع بچه ها خیلی باهم فرق می کنه یکی مثلاً مامانش براش لوازم آرایش می خره می ...

نسل الان خیلی فرق داره با قدیم من خودم پاد میخواستم عزیزم ولی تا حد امکان فشار نیارید رو بچه هاتون من خودم دارم میگم مخالفت هم کنید مطمئن باشید اون همون کارو تجربه می‌کنه پنهانی ولی کنار کس دیگه نه خانوادش