سلام سلام تو تاپیک اول راجب یک سری مقدمات صحبت کردم دوستانی که نخوندن قبل از خوندن این تاپیک حتما تاپیک اول مطالعه کنند ،البته یه عذر خواهی کنم بابت اشکال های تایپی که پیش اومده در تاپیک قبل و غلط های املایی که ممکن اینجا هم پیش بیاد ،من تو نوت گوشیم تایپ میکنم گاهی بازی درمیاره کیبوردم😬
خوب بریم سراغ موضوع بعدی چی یا کی تعیین میکنه چه چیزی مثبت یا چه چیزی منفی هستش ؟
بد یا خوب توسط چه عاملی از هم جدا میشن دین ؟ فرهنگ ؟ اعتقادات شخصی ؟...
خوب همه این عوامل که جزو ویژگی های فردی و متفاوت پس چه جوری به همه تعمیم داده میشه ؟
مثال جالبی تو کتاب دروغ های بزرگ که تو تاپیک قبل معرفی کردم هستش
فرض کنید من گیاهخوارم و اعتقاداتم اینه که اگه گوشت نخورم و حامی حیوانات باشم انرژی مثبتم بیشتر میشه و خلاف این قضیه برام انرژی منفی میاره ،حالا دوست من اعتقاد داره که محدودیت در رژیم غذایی و منع خود از لذت های غذایی پر انرژی منفی و خلاف این انرژی مثبت داره
حالا سوال این هستش کدوم ما درست میگی ؟ البته که هر دو ما
فقط هرکس نسبت به اعتقادات شخصیش جوابگو هستش
حالا این مثال بیارید تو جامعه و بزرگ تر از اعتقادات شخصی بهش فکر کنید حرفم راجب موضوعاتی مثل دین و عقاید دینی یا فرهنگ یک جامعه است حالا ببنید چه قدر تفاوت وجود داره ؟
اگه این قانون واقعا یه قانون همه گیر چرا مثال های نقض این چنینی وجود داره ؟ مقایسه کنید با قانون جاذبه زمین یا قانون های صوت آیا غیر از این که این مسائل و قانون ها در همه جای زمین یکی هستش و از اون مهم تر علمی و با استدلال های معتبر کاملا اثبات شده تازه با این همه دلیل و برهان باز هم احتمال خطا و یا آپدیت علم وجود داره ..