2777
2789
عنوان

لطفا فقط خانوم ها بیان ⛔زرده تخم مرغ محلی برای تقویت رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 34990 بازدید | 53 پست
عزیزی نه خب خیلی پرسیدم منم چون خودم استفاده میکردم میگفتم منم پس جذب نمیشه‌‌.بعد ازون کسی که گفته ب ...

ایشالا به حق حضرت زینب واین ماه که بیاد مادر بشیم  ایشالا به حق امام حسن

دارم گیجشونو سبک زندگی سالم عالیه تا جایی که میتونم رعایت میکنم عزیزدلم ایشالا که خدا حاجت دلتو بده ...

سلام‌عزیزم ببخشید من میخواستم از زرده تخم مرغ استفاده کنم تایپ هاتونو دیدم ک بسلامتی وخداروشکرباردار شدین میخواستم بدونم استفاده کردین؟و اینکه اگ میشه بگید مشکلتون چی بود ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام‌عزیزم ببخشید من میخواستم از زرده تخم مرغ استفاده کنم تایپ هاتونو دیدم ک بسلامتی وخداروشکرباردار ...

سلام عزیزم من کلا 5 تا تخم مرغ محلی گرفتم   هر  روز درمیون میرفتم حموم میزاشتم  ولی   فقط میشستم روی زرده خالی و  زرده هم غیب نمیشد  برا بعضی ها غیب میشه میره تو واژن 

و بعد از اون 5 تا تموم شد دیگه استفاده نکردم  

حالا  تاپیکم زده مهر ماه این تاپیک زدم 

من آبان باردار شدم نمیدونم شاید تاثیر داشته 

سلام عزیزم من کلا 5 تا تخم مرغ محلی گرفتم هر روز درمیون میرفتم حموم میزاشتم ولی فقط میشستم روی ...

مممنون عزیزم ک پاسخ دادی..گلم چندروز بداز پریودی زرده تخم‌مرغ میزاشتی؟واینکه جنسیت بچتون چی شد؟

مممنون عزیزم ک پاسخ دادی..گلم چندروز بداز پریودی زرده تخم‌مرغ میزاشتی؟واینکه جنسیت بچتون چی شد؟

بچم دختر شد  که گفت دکتر بهم جنسیت به تغذیه مرد ارتباط داره. 

مرد چند چهار روز قبل رابطه هر روز چیزای گرم  مثل عسل و گردو و خرما و پیاز و... این چیزا بخوره بچه احتمال زیاد پسر میشه و سردی نخوره  اصلا مثل تخم مرغ ماست و پنیر و شیر 

فکنم   پریودی تموم میشد برای غسل میرفتم  چند روز پشت هم حموم میرفتم تخم مرغ میزاشتم  

که تخم مرغ ها که تموم شد منم دیگه نخریدم بیخیال شدم 

بچم دختر شد که گفت دکتر بهم جنسیت به تغذیه مرد ارتباط داره. مرد چند چهار روز قبل رابطه هر روز چیزای ...

خدا برات حفظش کنه عزیزم منم به دختر دارم ایشاالله عاقبت بخیر بشن...ممنونم از نکاتت و وقتی ک گذاشتی ازشون استفاده میکنم 🥰

خدا برات حفظش کنه عزیزم منم به دختر دارم ایشاالله عاقبت بخیر بشن...ممنونم از نکاتت و وقتی ک گذاشتی ا ...

قربونت بشم  ایشالا خوشبختی و شادی بچهاتو ببینی به هرچی که دوست داری برسی مهربونم