2777
2789

افسردگی بعد از زایمان بود....

همش گروه خانومانه..گروه لاغری و .....

من دارم از تنهایی و افسردگی نابود میشم..احساس خفگی دارم..

اگه همچین گروهی هست لینک بدید میخوام از تجربیات بقیه استفاده کنم..

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
عزیزم یبوست و بواسیرت خوب شد؟ برای من دوران شیردهی همچنان ادامه دار شده

چند روز پیش همچنان درگیر بودم رفتم دکتر دارو داد کمی بهتر شدم..

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه بگی دارو چی داده

شربت لاکتولوز، یه قرص برا روده تحریک پذیر، مفنامیک اسید، آنتی فیشر، سه تا آمپول پیروکسیکام، پماد ان ان، ام جی و رکتول هم تو خونه داشتم نخریدم و بتادین برای نشیتن تو تشت آب گرم

شربت لاکتولوز، یه قرص برا روده تحریک پذیر، مفنامیک اسید، آنتی فیشر، سه تا آمپول پیروکسیکام، پماد ان ...

برای یبوست پیش چه تخصصی بریم؟

من فقط پماد آنتی همورویید رو مصرف میکنم و جواب نمیگیرم.

شربت لاکسی ژل هم موقعی بخورم روانه.

نخورم همچنان سفته .

😉

برای یبوست پیش چه تخصصی بریم؟ من فقط پماد آنتی همورویید رو مصرف میکنم و جواب نمیگیرم. شربت لاکسی ژ ...

اگه مشکلات گوارشی داری برو دکتر داخلی اما اگه فقط هموروئید داری برو دکتر جراحی عمومی..

وزنت زیاد شده.؟

آره نزدیک ۳۰ کیلو البته از زایمان تا حالا ۱۰ کیلوش رفته ۲۰ کیلوش مونده هنوز