2777
2789

لطفا بگین گیج شدم

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱

چرا نمیتونه؟ رتبه برتر بوده ها

دیگه آرمی نیستم دوستان🙃                                                             هـر ڪسـے با هر شهیدی خو گـرفت                                                    روز محـشر  آبرو از او گـرفت                                       تا سر به بدن باشد چادرم کفن باشد✋🏻❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیتونه؟ رتبه برتر بوده ها

اخه من مشاورگرفتم رتبش هشتصد خورده ای بوده 

سال ۶پزشکی 

میترسم زیاد خوب نباشه 

من خودش میگه داشته قبولی که رتبش ۴۰۰ شد

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
جان نفهمیدم

منظورم اینه که مثلا دانشجوباشه میتونه مشاور خوبی هم باشه 

یا حتما باید درس مشاوری برنامه ریزی خونده باشه

ربطی به رتبه نداره ربط به فن بیان و مطالعه و سطح درک اون فرد داره

من خیلی خیلی گشتم واسه مشاوره شاید یک ماه یا فکرکنم بیشتر طول کشید 

الان سه چهاررروز یه مشاورگرفتم رتبش هشتصد خورده ای سال ۶پزشکی از وقتی کنکور داد کارمشاوره میکنه 

هی باخودم میگم نه رتبش خیلی زیاد پس راهکار های کنکوری بلدنیست 

اینجور حرفا اعصابم خوردشده 

الان ازنظر شما چون رتبش هشتصد خورده ای شده خوبه یانه میتونه کمکم کنه

ببین از کسی مشاوره بگیر که تازه قبول شده باشه اینکه شما میگی خیلی از کنکور دو بوده ماهی چند میگیره؟

ماهی ۶خورده ای اززمانی که قبول شده کارمشاوره انجام میده

مشاور دختر من خودش رتبه زیر پونصد هست و خیلی زیااااد ازش راضی هستم

میشه لطفا بگین ازچه موسسه ای هست لطفا؟ 

ورشته دخترتون چیه ؟

من مشاورم دانشجو پزشکی بود خییلییی خوب بود  دوستم هم مشاورش دانشجو پزشکی بود ولی راضی نبود بشت ...

مشاورتون رتبش چندبود 

واینکه دانشجو هستین ازچه موسسه ای بود 

میشه بگین لطفا🥺😘