2777
2789
عنوان

به دادم برسید

489 بازدید | 37 پست

بچه ها پریودیم سنگینه انقدر که خونریزی دارم امروز پس داد به مبل راه حل بدید که نوار بهداشتیم کم کثیف شه و پس بده و کاهش خونریزی معرفی کنید توروقرآن

خونریزیم خیلیییییی سنگینهههه امروز به مبل پس داد

نوارتو سایز xxxl بگیر ،دوتا شور ت بپوش 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کپسول مفنامیک دوتا بخور باهم بذار خونریزیت کم بشه

بعدم شورتکس بپوش دیگه پس نمیدی

نواربهداشتی تافته از این بنفاش بگیر سایز بزرگ خیلی خوبه 

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍

قرص ریپاون بخور

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

راهی نیست فکر میکنم 

نوار دوتا بزرگ یکی مثل همیشه که میزنی یکی هم افقی 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

تافته مشبک یا رویه کتان بگیر بزرگه اندازه دوتا نوار بهداشتی 

اما برو پزشک برات علت و بررسی کنه شاید کم خونی داری 

من مفنامیک اسید میخورم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

کاچی با روغن حیوانی درست کن بخور خونریزیو کم میکنه رحمو جمع میکنه.دو تا پد پشت سر هم بذار کامل لباس زیرو بگیره پس نده.تند تند عوض کن.خوراکی های خونساز هم بذار برا انتهای پریود بخور در طول دوره نخور