2777
2789
عنوان

به دادم برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 37 پست
کپسول مفنامیک دوتا بخور باهم بذار خونریزیت کم بشه بعدم شورتکس بپوش دیگه پس نمیدی نواربهداشتی تافته ...

مرسی از راهنماییت مهربون

ولی نوار بهداشتی های لیدی دارم خیلی خوبه دوتا short هم میپوشم تازه نوار به اون خوبی پس داد به مبل پس ببین اوضاعم چیه دیگه

کپسول مفنامیک دوتا بخور باهم بذار خونریزیت کم بشه بعدم شورتکس بپوش دیگه پس نمیدی نواربهداشتی تافته ...

آره پوشیدم ولی باز پس داد حتی ۲ تارو هم پوشیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دوتا ش.و.ر.ت پوشیدم ولی باز به هرجا بگی واس خودش پس میده

ای وای ،عزیزم کاپ رو امتحان کن خیلی بهتره و راحت تره

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

شنیدم کتپ رو نمیتونم تا قبل ازدواج مصرف کنم مجردم آخه

اگه مجردی که شدنی نیست عزیزم ، همون نوار سه ایکس لارج استفاده کن و زود زود برو توالت

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اگه مجردی که شدنی نیست عزیزم ، همون نوار سه ایکس لارج استفاده کن و زود زود برو توالت

اره دیگه متاسفانه مجردم

انقدر خون میاد اصلا بند نمیاد

حالا میخوام یکم کاچی درست کنم بخورم شاید یه ذره بهتر شم

بازم ممنون از وقتی که گذاشتی گلم

آره پوشیدم ولی باز پس داد حتی ۲ تارو هم پوشیدم

دو تا شورتکس پوشیدی پس داد😲؟؟

برو دکتر طبیعی نیست ولی اگر منظورت شو.رت معمولی نه فقط شورتِکس باید بپوشی اصلا قطره ای پس نمیدی

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
دو تا شورتکس پوشیدی پس داد😲؟؟ برو دکتر طبیعی نیست ولی اگر منظورت شو.رت معمولی نه فقط شورتِکس باید ...

یه دونش شورتکس یه دونش ش.و.ر.ت معمولی سر جمع ۲ تا

آره به امام زمان پس داد ببین من چقدر بدبختم کاشکی بمیرم راحت شم

یه دونش شورتکس یه دونش ش.و.ر.ت معمولی سر جمع ۲ تا آره به امام زمان پس داد ببین من چقدر بدبختم کاشکی ...

اووو چرا نفرین و ناله میکنی خودت عزیزم

خواهر منم همینه رفت دکتر بهش دارو داد خوب شد

شما هم برو دکتر راه چاره داره خونریزی زیاد خوب نیست کم خونی میگیری هر کس باید خودش به فکر خودش باشه شیر موز درست کن ی خورده خرما و مغزیجات و عسل بریز توش بخور نذار بی حال بشی

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
اووو چرا نفرین و ناله میکنی خودت عزیزم خواهر منم همینه رفت دکتر بهش دارو داد خوب شد شما هم برو دکت ...

بقرآن دیروز شیرموز خوردم ولی بی تاثیر دکتر هم رفتم واقعا تاثیر نداشت یه قرص داد که میخورم فایده نداره

اره دیگه متاسفانه مجردم انقدر خون میاد اصلا بند نمیاد حالا میخوام یکم کاچی درست کنم بخورم شاید یه ...

منم یه مدتی زیاد خونریزی داشتم تو چهار روز اول ، درک میکنم چقدر سخته😢 کیسه اب گرم بذار یکم رو شکمت عزیزم شاید بهتر شدی 

خواهش میکنم گلم ان شاءالله مشکلت حل شه ❤

منم یه مدتی زیاد خونریزی داشتم تو چهار روز اول ، درک میکنم چقدر سخته😢 کیسه اب گرم بذار یکم رو شکمت ...

فدات بشم عزیزم هنوزم بند نیومد

مرسی که بهم دل داری دادی و کمک کردی🥰

فدات بشم عزیزم هنوزم بند نیومد مرسی که بهم دل داری دادی و کمک کردی🥰

عزیز دلی 😍❤😘😘😘😘