2777
2789

واسه رشد مو چی خوبه؟؟

قرص زینک و قرص بیوتین میخورم

دیگه چه کارایی باید بکنم

موهام هی بلند میشه هی بخاطر موخوره کوتاه میکنم بخاطر همین یک ساله اندارش تغییر نکرده

موهام تا سر گودی کمرمه

دیگه اتو سشوارو جمع کردم گذاشتم توی جعبه بالای کمد

فقط بگین چیکار کنم که بلند شه لطفا

انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸

سرم مخصوص موخوره 

موخوره گیری

سیستین ب۶

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتو و سشوار برای مو ضرر داره ، خوب کردی جمع کردی 

یکی به من بگه چی کار کنم موهای شقیقه هام پر بشه ؟؟؟

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

قرص هیرویت موهامو بلند کرد 

موهای من خیلی خشنه و موخوره داره اما شوهرم نمیزاره کوتاه کنم 😭😭

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

امروز از ی دکتر طب سنتی شنیدم  دو ساعت قبل حمام آب سیب زمینی و زرده تخم مرغ قاطی کن بزن به موهات برای رشد و پرپشتی مو خوبه  

من کاربر هفت ساله هستم ولی امروز تعلیق شدم و دلیلش را  هم نمیدونم باشد که همگی رستگار شویم   
قرص هیرویت موهامو بلند کرد  موهای من خیلی خشنه و موخوره داره اما شوهرم نمیزاره کوتاه کنم 😭😭

موخوره گیری کن قدش تغییر نمیکنه اینجوری ک موهات داغون میشه

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)