2777
2789
عنوان

چبکار کنم موهام بلند بشه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 64 پست
😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳بسم الله جدی  من نزدیک ۶ ماهه میخورم  عجب غلطی کردم

نمیدونم راسته یا نه

ولی من پارسال تابستون میخوردم

مهر فهمیدم سرطان تیرویید دارم

عمل کردم تیروییدمو کامل برداشتم

انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸
ی قرص دیگه ی دکتر داروساز معرفی کرده بودمیگفت فعلا این بهترینه  فکر کنم عکس گرفتم باید بگردم ،ه ...

بگرد خب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم راسته یا نه ولی من پارسال تابستون میخوردم مهر فهمیدم سرطان تیرویید دارم عمل کردم تیروییدم ...

خدای من موهای تنم سیخ شد 

من دست و پام زود خواب میبره و و گزگز میکنه ممکنه از قرص باشه 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
قرص هیرویت موهامو بلند کرد  موهای من خیلی خشنه و موخوره داره اما شوهرم نمیزاره کوتاه کنم 😭😭

واسه دختر سه ساله ضرر داره؟؟ 

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم

آب برنج بزن من زدم درعرض یکی دوماه حدودا ده سانتی بلند شد ادامه ندادم وگرنه بلندتر میشد ولی بس اتو کشیدم خراب شد زدم دوباره 

آب برنج که وقتی برنج کته میپزی آب اضافه بریز به اندازه مد نظر رسید آب اضافه برنج رو بکش روغن نداشته باشه آخر حموم وقتی با شامپو شستی بزن به موهات بعد یک ربع آب کشی کن تمام  

خدای من موهای تنم سیخ شد  من دست و پام زود خواب میبره و و گزگز میکنه ممکنه از قرص باشه

بخدا نمیدونم ول مال من هیچ علائمی نداشت شانسی دکتر رفته بودم واسه عمل بینی سر آزمایشا فهمیدیم

فردا اگه تعطیل نبود برو دکتر چکاپ کامل بنویسه بگو گلوتو دست بزنه بگو میخوام مطمئن شم کامل سلامتم

اگه بسته بود شنبه برو

نترس امیدوارم سلامت باشی

واسه دختر سه ساله ضرر داره؟؟ 

۱۰۰ درصد ضرر داره 

من به دخترم قطره آدزوفر میدم که توش زینک داره و برای موهاش مفیده 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
بخدا نمیدونم ول مال من هیچ علائمی نداشت شانسی دکتر رفته بودم واسه عمل بینی سر آزمایشا فهمیدیم فردا ...

من حدود ۱۵ سالم بود کیست تیروگلوسال تو گلوم بود که برداشتن همون تیروعید ؟

پس بهتره برم آزمایش کلی بدم 

ممنون که باحوصله جوابمو دادی