2777
2789
عنوان

چبکار کنم موهام بلند بشه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 64 پست
😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫خداروشکر که سال ...

ممنونم عزیزه دلم❤

انجام کار های کافی نتی❤ طراحی لوگو، بنر، تراکت و انجام تایپ صفحات بالا🌸
😂👌خوبه افرین فردا و پس فردا تعطیل رسمی اعلام کردن شنبه حتما گوشیتو زنگ بزار بری ایشالا که با خبرا ...

ایشالااااااا دعا کن برام که دارم از استرس خفه میشم 

اصلا هواسم به تعطیلی نبود خوب شد گفتی وگرنه صبح عجله ای با در بسته رو به رو میشدم 😂😂

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم از شما  فقط اگه قطعش کنم مشت مشت موهام تو دستمه  نمیدونم چیکار کنم

پرفکتیل پلاتینیوم  اینو کسی که میگفت داروسازه معرفی کرده بود ،و ی نفر هم هیرونیک و هیرتامین ،ولی از دکتر یا داروساز داروخانه هم بپرسید اینطوری مطمئن تره ،وبابت هیرویت هم اینقدر به خودتون اضطراب ندید مطمین باشید که کالا سالمید خیالتون راحت

ویتامین آ داره  ویتامین د داره  زینک داره  آهن داره

لایک بخاطر امضات 🙏🙏🤣🤣🤣

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم