2777
2789
فقط خواهشاً قبلش ی تراپیست برید ببینید صلاحیت مادر بودن رو دارید با نه(:

ما که صد در صد این کارو میکنیم

من خودم موافق بچه تر دو سالگی باید زیر نظر تراپیست تربیت شه

ولی این به هر کسی ربط داره 

شما با کسی اینجوری حرف نزن خیلیا اینجا تو اقدامن همینجوری استرس باردارشدن دارن دیگ ی زخمی نزن طرف فکر کنه ناکافیه که بچه دار نمیشه 

متاهل🧿❤️
عزیزم دلت پره نباید بیای اینجا هر چی دوس داری بگی ک خودت تراپیست رفتی از سلامت روانت مطمئنی؟ 

عزیزم اینکه مادرا قبل از بارداری برن تراپیست یه چیز طبیعیه هم برای مادر خوبه هم پدر شما دیدتو عوض کن هرمی تراپیست می‌ره روانی نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم میخواد یه بچه داشته باشم بهش عشق بورزم خودمو درگیرش کنم بعد از پنج سال ازدواج نبودشو خیلی حس میکنم و عشقی که میتونم ادم ازش بگیره 

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕
عزیزم اینکه مادرا قبل از بارداری برن تراپیست یه چیز طبیعیه هم برای مادر خوبه هم پدر شما دیدتو عوض کن ...

منم نگفتم روانی هستی گفتم از سلامت روانت مطمئنی ک ب بقیه توصیه میکنی

شکوفه بزن سبز شو
ما که صد در صد این کارو میکنیم من خودم موافق بچه تر دو سالگی باید زیر نظر تراپیست تربیت شه ولی این ...

وای دقیقا من دلم ریخت یهو 

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕