2777
2789
عزیزم دلت پره نباید بیای اینجا هر چی دوس داری بگی ک خودت تراپیست رفتی از سلامت روانت مطمئنی؟ 

عزیزم یه ماهه پسر شیرین زبون عزیزم لکنت گرفته نابود شدم بعد شما فکر میکنی مشکل رولنی دارم؟وقتی مادری هر لحظه از زندگیت پرازاسترس و نگدرانی برا بچته

بله مطمئنم 

خیلی ام عالی در ضمن این دفه رفتی تراپیست بگو من بخاطر اینکه از خانوادم ب هر دلیلی ناراضی ام ب بقیه توصیه میکنم خودشون ب روانشناس معرفی کنن آدم تعمیم بده ای هستم اصلن خوبه منم بقیه بدن 🙃بدرود

شکوفه بزن سبز شو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نام نیک لذت زندگی عشق ومحبت

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
فقط خواهشاً قبلش ی تراپیست برید ببینید صلاحیت مادر بودن رو دارید با نه(:

تو زندگی مردم و تصمیمشون دخالت نکن، هیچچچچچچ ربطی به تو نداره، میتونی برا خودت تصمیم بگیری فقط

عزیزم یه ماهه پسر شیرین زبون عزیزم لکنت گرفته نابود شدم بعد شما فکر میکنی مشکل رولنی دارم؟وقتی مادری ...

عزیزم من با استارتر بودما ایشالا پسرت خوب میشه 

شکوفه بزن سبز شو
وای دقیقا من دلم ریخت یهو 

عریزم توجه نکن اینکه بری پیش تراپیست اینا خیلی خوبه اما اختیار شما خودته 

من خودم موافقم آدم بره حتی بچه هم زیر نظر تراپیست کودکان تربیت کنه ک از اول کاملا شخصیت بچشو بشناسه 

خیلی از والدین تازه از ۱۸ سالگی بچشونو میشناسن 

خیلی خوبه از اول بچه با این چیزا آشنا باشه که بعداً هم اگه مشکلی داشت بره پیش تراپیست و از اهلش کمک بگیره ❤️

متاهل🧿❤️
دوست دارم دخترم موفق باشه و من با دیدن موفقیتش خوشحال باشم

موفقیاتت رو برای خودت لیست کن ببین الان هم برای موفقیت تلاش می‌کنی؟ 

بچه‌ از دیدن مادر و پدر تربیت میشه نه با صحبت‌هاشون

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
عزیزم یه ماهه پسر شیرین زبون عزیزم لکنت گرفته نابود شدم بعد شما فکر میکنی مشکل رولنی دارم؟وقتی مادری ...

الهی خوب بشه عزبزم ناراحت شدم 🤍 توجه نکن به حرفهای بقیه 

متاهل🧿❤️
خیلی ام عالی در ضمن این دفه رفتی تراپیست بگو من بخاطر اینکه از خانوادم ب هر دلیلی ناراضی ام ب بقیه ت ...

عزیزم من خودم مشاورم

دانشجوی پزشکی و پژوهش در سلامت خانواده

لطفاً انقد سریع تا وقتی کاملآ از موضوع مطمئن نشدید جبهه نگیرید 🤗

عریزم توجه نکن اینکه بری پیش تراپیست اینا خیلی خوبه اما اختیار شما خودته  من خودم موافقم آدم ب ...

میشه بپرسم تراپیست چیه؟؟

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .