2777
2789
از مامانم پرسیدم میگه چون فامیل بهم میگفتن چرا بچه نمیاری...خونه مستاجری و هزارتا درد و بلام داشتن و ...

متاسفانه قبل‌تر از ما به این چیزا اصلأ توجهی نمیشد خوشبختانه مادرای امروزی چون خودشون این چیزارو دیدن بهتر عمل میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون فقط عاشق بچمم البته همیشه دودلم چون هم عاشق مادر شدنم هم شدیدا می ترسم،خیلی وقتا احساس می کنم حماقت کردم باردارشدم تو دنیایی که فرداش معلوم نیست🤕ولی خب دیگه شددیگه😂البته خودم فعلا نمی خواستم به خاطر ترسام،فکر نمی کردم حامله بشم ولی شدم🤪

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
ترسیده ،اولش همینجور عادی بود لکنتش بعد با دیدن یه عروسک ترسناک دیگه داعون شد منم داغون کرده

قابل درمانه نگران نباش عزیزم

شما سعی کن زیاد جلوش نگران و ناراحت خودتونو جلوه ندید اینجوری استرس بهش وارد میشه

بهش آرامش بدین و به دکتر متخصص مراجعه کنید 

تو زندگی مردم و تصمیمشون دخالت نکن، هیچچچچچچ ربطی به تو نداره، میتونی برا خودت تصمیم بگیری فقط

تصمیم و اختیار هرکس دست خودشه خانم محترم

بنده دخالتی نکردم

به عنوان فردی که روزانه مادر و مخصوصا مادرای جوونی که بعد از بچه دار شدن کارای عجیبی کردن که گفتنش برام سخته این فقط ی توصیه بود شما به خودت نگیر 

عزیزم من خودم مشاورم دانشجوی پزشکی و پژوهش در سلامت خانواده لطفاً انقد سریع تا وقتی کاملآ از موضوع ...

سلامت روان ربطی ب رشته تحصیلی نداره!شما با دید قضاوت کننده تاپیک زدی...

شکوفه بزن سبز شو