2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین پسر و دختر مذهبی با هم دوست باشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5962 بازدید | 111 پست
یعنی اون چادری که دوستی می‌کنه حتی با رعایت حدود سست ایمانه؟

بنظر من آره

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

پس اینایی که سفت سخت حجابشونو رعایت میکنن چرا دوست پسر دارن ؟ خودم دیدم که میگم تودانشگاه با همکلاس ...

حجاب داشتن دلیل بر مذهبی بودن نیست

من خودم دیدم تو بعضی مناطق و بویژه برخی روستاها فرهنگ شون چادری بودن هست و به تقلید از بزرگترها چادر میپوشن اما نماز و روزه و گناه ممکنه بی اعتقاد باشن

اما نه همشون

بعضی ها هم بخاطر امنیتشون حجاب دارن

بعضی ها هم که عاشق پسر مذهبی میشن و چادری میشن😂

پس اینو باید یادبگیریم هر چادری مذهبی نیست

و هر مذهبی چادری نیست،هر کم حجابی بی اعتقاد نیست و...

دعا کنید شهید شم:)..... ‌                                             البته اولش آدم شم:(‌                                                                                                                                  اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه                             مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️‍🩹                                                                                                                                                                                                     فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حجاب داشتن دلیل بر مذهبی بودن نیست من خودم دیدم تو بعضی مناطق و بویژه برخی روستاها فرهنگ شون چادری ...

البته بگم منظورم تنها پیام ایشون که ریپ زدم نبود با همه داشتم

دعا کنید شهید شم:)..... ‌                                             البته اولش آدم شم:(‌                                                                                                                                  اونقده یا حسین میگم تا حاجتم روا شه                             مثل تموم شهدا درد منم دوا شه❤️‍🩹                                                                                                                                                                                                     فدات شدن آرزومه، آبرومه برام کاری کن بابا مهدی❤️‍🩹
پس اینایی که سفت سخت حجابشونو رعایت میکنن چرا دوست پسر دارن ؟خودم دیدم که میگم تودانشگاه با همکلاسیش ...

چون مذهبی بودن ده ها نماد داره که یکیش حجابه ولی لزوما با حجاب بودن به معنی متدین بودن نیست 

دخترعموم به شدت خودشو میپوشونه.....توی همه ی موارد کباده ی مذهب میکشه...چادری هم هست..توی همون پایگاه بسیجی که میره با یکی از اقایون همونجا دوسته

قاشق نشسته

آره بابا هستن مذهبی نماها😂

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

ینی چی که نامحرمیم مگه کار خاصی قراره بکنیم من خودم چن نفر از دوستام تو دانشگاه جنس مخالف بودن اما د ...

مشکل اینجاست که جنس دختر پسر مثل دو قطب آهنربا میمونن و جذب میشن بنابراین نمیشه گفت همون دوستی ای که با دوستم دارم با پسرا هم دارم چون صمیمت دختر پسر کاااااملا با صمیمت دختر و دوستش فرق میکنه

اره هس

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

تا منظورت از دوست چی باشه!

رابطه در چه حد؟ چجوری؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا