2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین پسر و دختر مذهبی با هم دوست باشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5970 بازدید | 111 پست
آره دبدم نمونش خودم...دوستی معمولی مگه چه ایرادی داره 

ایرادش تینه که نامحرمید

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
مذهبی واقعی دوستی رو حرام میدونه 

پس اینایی که سفت سخت حجابشونو رعایت میکنن چرا دوست پسر دارن ؟

خودم دیدم که میگم تودانشگاه با همکلاسیش که یه مذهبی سفت و سخت هست  و استادا هم فکر میکنن ابنا نامزدن ولی در کل دوستن  زیر نظر خونواده هم نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایرادش تینه که نامحرمید

ینی چی که نامحرمیم مگه کار خاصی قراره بکنیم من خودم چن نفر از دوستام تو دانشگاه جنس مخالف بودن اما در عین صمیمیت رعابت میکردیم محدودیت ها رو

آره دبدم نمونش خودم...دوستی معمولی مگه چه ایرادی داره 

نمیدونم ایرادشو ولی مذهبی باشه یکی حکم شرعیشو میره میپرسه البته به نظر من آشنایی با خواستگار فرق داره تا دوستی 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
پس اینایی که سفت سخت حجابشونو رعایت میکنن چرا دوست پسر دارن ؟ خودم دیدم که میگم تودانشگاه با همکلاس ...

فقط از اعتقاد ظاهرشو دارن

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

مشکل مشکل منننن که ازدواج سنتی دوس ندارم 

اَسیر عشقِ حُسینم،اَسیر میمیرم.                                      به شوق کربلایش آخر میمیرم.                                          تا ابد هر چه خلفیه است به قربان علی                                       یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلَّ خَیْرٍ                                                     
نهه آخه حامد جبهه می‌رفت که خانواده یاسمن هم اعتقادی بود انگار آخه یواشکی قرار میذاشتن😅

این ومیدونستی خیلی ازکسایی که مشروب خور زمان شاه بودن رفتن جبهه مثل همون مجید سوزوکی شاهرخ ضرغامی و امثالش اصن مذهبی نبودن اینا غیرت داشتن و ارادت اهل بیت ولی اینکه مذهبی باشن این طور نبوده میونشون مذهبی هم بوده منتها به نفع بود وگرنه سالی که جنگ آغاز شد اصن حجاب اجباری وجود نداشت سال ۶۱ دو سه سال بعد جنگ تصویب شد برا وطن و ناموس رفتن 

😊😊
دوستی داریم تا دوستی  شاید منظورت اینه اشنا هستن و یه سلام و علیکی دارن نه مثل این دختر پسرا ی ...

در حد سلام علیک هم که نه😅

مثلا خیلی حرف بزنن باهم برن بیرون کافه و..😅

ولی دست هم رو هم نگیرن

ینی چی که نامحرمیم مگه کار خاصی قراره بکنیم من خودم چن نفر از دوستام تو دانشگاه جنس مخالف بودن اما د ...

همکلاسی جنس مخالف فرق میکنه با دوست پسر

هیچ جای دین اسلام دوست پسر داشتن و تایید نمیکنه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
نمیدونم ایرادشو ولی مذهبی باشه یکی حکم شرعیشو میره میپرسه البته به نظر من آشنایی با خواستگار فرق دار ...

به لحاظ شرعی منع نشده ارتباط با جنس مخالف تا جایی که دو طرف به فساد و گناه نیافتن...به عنوان دو تا انسان عاقل و بالغ میشه جوری رفتار کرد که یک ارتباط دوستی تو چارچوبش باشه و به انحراف نکشه...بستگی به ذهنیت طرف داره چقدر سالم باشه