2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین پسر و دختر مذهبی با هم دوست باشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5962 بازدید | 111 پست

دوست شدن و ارتباط گرفتن چیز غیر شرعی نیستتا

چهارچوب هایی داره ! 

دوست شدن هم با هدف ازدواج هستش و محتوای رفتاری و گفتاری و تمام ارتباطات تو چهارچوب درستی قرار میگیره و هیچ مشکل شرعی نداره 

هیچ جای اسلام نیومده که دختر و پسر با هم کلا صحبت نکنند 

بستگی داره تعریف دوستی رو چی تعبیر کنید 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باهم میرفتند گلزار شهدا

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

ببین من قبل ازدواجم عاشق یکی بودم و باهم درارتباط بودیم ولی اینجور ک بخوایم چت آزاد کنیم اصلا نبود 

راجب کارا صحبت میکردیم راجب خاطرات و خانواده 

اما خب یهویی ی مشکلی پیش اومد اومدم با ازدواج انتقام بگیرم و ازدواج کردم و اون فهمید و رفت ک رفت

تا همین چندوقت پیش پشیمون بودم همش تو فکرش بودم ولی فهمیدم فکر کردنم گناهه درحق شوهرم کلا خودش و خاطراتشو چال کردم

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

والا تو نوجوونی یکی بود 

بمن می‌گفت چادر می‌پوشی؟ گفتم نه 

دیگم پیام نداد

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

چرا فک میکنی توی واقعیت نیست

فامیل ما ، پسرِ فامیلمون پزشک مذهبیه با یه دختر توی بسیج آشنا شدن الانم ازدواج کردن

البته خیلی از پسرهای مذهبیا که دوست میشن با دخترها ازدواج نمیکنن چون از نظرشون اینا خرابن

من نماز شوهرم همیشه سر وقته خودم معتقدم ولی واقعا اصلا پوشش و حجاب رو رعایت نمیکنم ... انقد خوبه شوهر ادم از خدا بترسه خیلییی مهربونه 🤣🤣🤣اون میره مسجد من جلوی مسجد با کلاه و شلوار بگ منتظر میمونم خدارشکر راضیم حدومرز داره توزندگی