2777
2789
عنوان

بهم تجاوز شد:)

3490 بازدید | 82 پست

❌❌❌دوستان تاپیک ماا من نیست جریانش مال دوستمه لطفا کمکش کنید ❌❌❌

وقتی پنج یا چهار سالشه بود بهش تعرض میشه تا تقریبا هفت یا هشت سالگیی 

تعرض کننده پسرخالشه 

الانم عاشق سینه چاکه دوستمه ولی دوستم ازش نفرت داره. متنفره ازش همش درحال فراره 

حالا این دختر عاشق پسر دایی شده میترسه این پسرخاله بره به اون بگه و نذاره این وصلت بشه 

دوستم باید چیکار کنه؟ 

پسر داییشم خیلی مثلا غیرتیه💔

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داری رمان مینویسی؟

ن به خدا قسم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

باید بره ب مادرش بگه ک پسر خاله اشغالش بش تجاوز می‌کرده در ضمن گوه خورده ک الان دوسش داره😡🔪

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

پسر خاله مغز خر نخورده بره بگه 

در نهایت تعداد سال های زندگی مهم نیست بلکه میزان زندگی در آن سال ها مهم است. (کسی هستم که تمام زندگیم علم شیمی هست و باهاش عشق می کنم)
پسر خاله اگه بره بگه خودش پاره میشه:/ نترسه فقط حرف دلشو گوش بده

مطمئن هستین اگه بره بگه کلا همیشه بامنه چی اگه بهش تهمت بزنه چیکار کنه؟ 

زن هیچ کدوم نشه 

بعدش بره دکتر زنان ببینه طی این سال ها ترمیم شده یا نه 

اگر ترمیم شده 

پسرخاله پیش هر کس حرفی زد بزنه زیرش ، کلا منکر قضیه بشه 

چون اگر کسی بفهمه ، چون تو ایران زندگی میکنیم نمیزارن راحت زندگی کنه و همیشه پشتش حرفه

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌