2777
2789

سلام نی نی سایتی های عزیز،من تازه عضو شدم،میخواستم کمکم کنید فروشگاه در شیراز یا پیجی رو بهم معرفی کنید که لباسای مناسب افراد کوتاه رو داشته باشه،خب راستش من خیلی ریزه میزه هستم قدم ۱۵۰ و لاغرم،اصلا خوش پوش نیستم اصلااااااااااااااااااااااااا،،،،،،هرچی برسه دم دستم میپوشم اصلا تناسب بین لباسا بلد نیستم،راستش از این موضوع خیلی دارم اذیت میشم مخصوصا که اشناها میبینم قدشون کوتاهه ولی خیلی شیک میگردن ولی بخاطر رودرواسی،نمیتونم بپرسم

لطفا کمکم کنید دیگه خسته شدم،حس بدی دارم،دوست دارم لباسای خوب بپوشم،روحیمم دیگه داره خراب میشه از بس به خودم نرسیدم و رعایت جیب شوهرمو کردم

من اصلا لباس مناسب پیدا نمیکنم چون هیچ کدوم سایزم نمیشن درست 😑 لباسایی سایزم میشن که لختی هست و نمیشه پوشید بیرون

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نميشناسم

اما واسه تناسب…

لباسات اتو شده باشه هميشه

نه زياد گشاد بگير نه تنگ…

اگه خيلي لاغري شلوار تنگ نپوش ، بگ و مام خوبه

قانون هاي ست كردن رو هم رعايت كن

ي خياط خيلي خوبم پيدا كني ك عاليه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

نميشناسم اما واسه تناسب… لباسات اتو شده باشه هميشه نه زياد گشاد بگير نه تنگ… اگه خيلي لاغري شلوا ...

ممنون عزیزم،خیاط میشناسم ولی نمیدونم چه مدلایی بهش بدم بعضیا میگن لباسای کوتاه خوبه بعضیا میگن بلند هرچی اینترنت میخونم بدتر گیج میشم

چون گفتی که لاغری و قدت هم ۱۵۰ هست میتونی از فروشگاه های لباس کودک و نوجوان خرید کنی فکر کنم سایز نو ...

باشه😂میشناسی فروشگاه اینجوری که لباس شیک خانومانه باشه؟نرم بدتر اونارو بپوشم بچه به نظر برسم

عزیزم منم قدم دقیق مث شماس اتفاقا لباسایی ک میپوشم همه کففف میکنن،ی خیاط خوب پیداکن همه مانتوهاتو بد ...

جدی؟خوش به حالتون،،،،،،،،،خیاط داری؟اگه شیرازی به منم معرفیشون میکنی؟میشه چندتا مدل لباسات رو بفرستی یا اگه زحمت برات میشه و نمیتونی،فقط بگو چه مدلی میپوشی