سلام دوستان چند روزه عذاب وجدان دارم مادر شوهرم از یکی از فامیل ها که رفته بود خونشون طلا دزدیده به من نگفت ولی از حرکت هاش و کارهاش فهمیدم الان موندم چیکار کنم برم بگم به طرف بنده خدا انقد ناراحت بود شوهرش چن روزه داره دعواش میکنه میگه طلاهارو گم کردی اگه هم برم بگم شوهرم بفهمه چی میگه قطعا مادرشو دوست داره میگه ابروی مادرمو چرا بردی موندم چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
اولا ندیده دوما تهمت خوب نیست سوما اگه برداشته باشه مگه قبول میکنه پس بده چهارما باعث خونه ...
خواب نما که نشده، طبق یه شواهدی داره این ادعا را میکنه. ریدم تو اون زندگی که آدم باید برای حفظش پا رو وجدانش بگذاره
دزد دزده چه مادر من چه مادر شما
نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
خواب نما که نشده، طبق یه شواهدی داره این ادعا را میکنه. ریدم تو اون زندگی که آدم باید برای حفظش پا ر ...
بحث حفظ زندگی نیست
بحث دخالت بیخودیه
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن
مگه اون گردن میگیره؟
میخوای شر به پا کنه
به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
بحث حفظ زندگی نیست بحث دخالت بیخودیه سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن مگه اون گردن می ...
اگر مطمئنه به قول بقیه باید بصورت ناشناس مجبورش کنه بره پس بده
فعلا که سرکاریه تاپیک
نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
بله به من طلاهارو نشون نداد چن تیکه سنگ اینا بود نشون داد با طرفم صحبت کردم نشونی اون سنگ هارو داد و یهویی پنج میلیون اومد به حساب مادر شوهرم اخه روز قبلش پولی تو کارتش نبود داد من براش موجودی بگیرم فرداش گفت من میرم تا بازار برگشت پول تو حسابش بود
بله از یه چیزی هم من همیشه میترسم شنیدی میگن مادر پدر گناه میکنن حقشو از بچه میگیره میترسم حقشو از شوهر من بگیره همیشه خدا بی پولیم و با وجود کار کردن خیلی همسرم بازم لنگ میمونیم