2777
2789
منم این حس ها خیلی میاد سراغم مثلا یهو دیوونه میشم بااینکه گوشیم جدیده میگم ایفون بخرم از حساب پس ا ...

فک کنم یه کم باید خودمونو به چالش بکشیم، یه عمر عادت کردیم در لحظه خوش باشیم و بدون فکر هزینه کنیم، این تغییر رویه، ناگهانی و بدون سختی میسر نمیشه، باید با  فکر و درنگ و تعقل و تامل همراه باشه تا عادت کنیم به درست خرج کردن 👍✌️💪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش من باید اول برم اون تاپیک بانو سایه رو بخونم  امیدوارم کاربر ماهی تنگ طلا زودتر بیاد لین ...

هیدوا جانم اینکه میخواهی اون تاپیک رو بخونی یعنی از مدیریت مالیت راضی نیستی یا اینکه میخوای آپدیت بشی و نکات بیشتری بدونی؟ 

بعد اینکه اگه راحتی یه کم از زندگی و موفقیت‌های مالیت میگی که مثلا چطورشروع کردی، الان کجایی و چه تارگتهایی برا خودت تعیین کردی؟ دوس دارم بشنوم چون ایده و انگیزه  میگیرم عزیزم ❤️ 💖

میشه من و لایک کنید 

ممنون

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
سلام دوستان من چن روزه فکرم درگیر اینه که بنظرم میاد اون موقع که بیباکانه و بی‌حساب خرج میکردم   ...

نمیتونید یه جایی که علاقه دارید کسب درامد داشته باشید؟

دوستتون دارم 💕

سلام دوستان من چن روزه فکرم درگیر اینه که بنظرم میاد اون موقع که بیباکانه و بی‌حساب خرج میکردم   ...

حس میکنم احساستون یه ترس ذهنی همراهشه ...

بهش فکر نکنید 

۱-به خودتون(من ناخواگاهتون) اطمینان بدید که هررررر موقع دلم بخواد باز بیباکانه خرج میکنم ولی الان دلم نمیخواد

۲-اصلا به خرج نکردن و اون عدم لذت پس از خرج کردن فکر نکنید که دیگه الان نمیتونید داشته باشید

باید برای خودتون روشن و واضح باشه "چرا" دارید پس انداز میکنید 

۳-اون چرایی میتونه جلو ترس شما و حس اینکه شما احساس فقر میکنید رو بگیره 

من دقیقا حس مقابل شما رو دارم وقتی حسابم پر باشه حس ثروت دارم حس اقناع،کلا هییییییچ چیز هوسم نمیاد بخرم

حالا اگه وقتی حسابم خالی باشه یا رو اون پول برنامه ریزی کردم و عملا نمیتونم بهش دست بزنم انگار قصد خرید کلی چیز میز واقعا مورد نیازمو داشتم و الان پولی برای خرید ندارم اون موقع حس فقر دارم🙃🙃🙃

ولی همونم کاذبه!

دوستتون دارم 💕

پیشنهاد میکنم همه پس اندازتون رو نذارید برای یه هدف بلند مدت بزرگ 

به خودتون اجازه هدف و لذتهای کوچیک مثه قبل رو تا حدودی بدید.

دوستتون دارم 💕

هیدوا جانم اینکه میخواهی اون تاپیک رو بخونی یعنی از مدیریت مالیت راضی نیستی یا اینکه میخوای آپدیت بش ...

امروز دو دفعه یه متن بلند بالا نوشتم 

سری اول مهمون برام رسید متنم بعدش پریده بود

سری دوم سایت پیام عذرخواعی داد که سایت مشکل داره 😄

خلاصه اینکه حالا براتون تیکه تیکه مینویسم بانو❤️

دوستتون دارم 💕

هیدوا جانم اینکه میخواهی اون تاپیک رو بخونی یعنی از مدیریت مالیت راضی نیستی یا اینکه میخوای آپدیت بش ...

مدیریت مالی برای شخص خودم از اول زندگی با آزمایش و خطا به دست اومده و الان نمیتونم بگم همه چیز بلدم ولی ذهن اقتصادیم خیییلی راحتتر شده

در عین حال از دیدن تاپیک هایی با بیس اقتصادی و ارزش گذاری به خود شخص(بالا بردن عزت نفس) لذت میبرم 

دوست دارم از تجربه های دیگران استفاده کنم و یاد بگیرم و یاد بگیرم و یاد بگیرم این برام خیلی لذتبخشه

دوستتون دارم 💕

راستش همسر من کارش آزاده

درامد ثابتی نداره 

هیچ وقتم نفهمیدم در ماه چقدر درامد داره😄

تموم مدیریت خرج های خونه مال خودشه،اینم با آزمایش و خطا به دست اومده...

هرچی ما بتونیم صرفه جویی یا مدیریت هیجانی خرید داشته باشیم پولش از اونطرف صرف سرمایه گذاری های رفاهی خودمون برای وسایل نقلیه و خونه و مسافرت و تفریحمون میشه

دوستتون دارم 💕