2777
2789
حس میکنم احساستون یه ترس ذهنی همراهشه ... بهش فکر نکنید  ۱-به خودتون(من ناخواگاهتون) اطمینان ...

آره عزیزم هدف دارم همینم باعث شده دست به پولم نزنم و از اون لذت خریدهای بی‌هدف چشم بپوشم ولی فعلا که اول راهه سخته برام ولی میدونم کارم درسته پس تسلیم هوس زودگذر نمیشم 💪✌️🤩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مدیریت مالی برای شخص خودم از اول زندگی با آزمایش و خطا به دست اومده و الان نمیتونم بگم همه چیز بلدم ...

منم بعد یه عمر زندگی تازه فهمیدم دیگران رو بیشتر از خودم دوست داشتم تازه مثل یه طفل کودکستانی آرام آرام دارم خودمو در اولویت بذارم ولی گام بداشتنام همراه با زمین خوردن و اشتباهه مثلا زود خام میشم و خودخواهیها و رفتار بدشون یادم میره ولی باز یادم میفته که احترام به خودم باید در اولویت زندگیم باشه، 

ولی یه سوال برام پیش آمده الان من یه کاری دارم انجام میدم که وابسته به شخص دیگه ای هم هست یعنی در واقع باید یه کارهایی او برام انجام بده ولی جونمو به لب میرسونه تا انجام بده، مرتب باید بگم و تاکید کنم و برم دنبالش برش دارم ببرم دنبال کارا و خیلی بدقوله یعنی واقعا میخوام عطاشو به لقاش ببخشم ولی خب خیلی حیفه این همه انرژی و وقت گذاشتم و آرزوی دیرینه ام بوده، بعد اون شخص هر وقت کاری داشته من آماده برای کمک و یاری بودم، الان اگه شما بودید چکار می‌کردید؟ 

راستش همسر من کارش آزاده درامد ثابتی نداره  هیچ وقتم نفهمیدم در ماه چقدر درامد داره😄 تموم م ...

خب خدا رو شکر هم هدف و در یک راستا هستید، این خیلی مهمه، پایدار باشید عزیزم 💚

منم بعد یه عمر زندگی تازه فهمیدم دیگران رو بیشتر از خودم دوست داشتم تازه مثل یه طفل کودکستانی آرام آ ...

من باشم اول رو خودم کار میکنم که تا کسی اعلام نیاز به من پیدا میکنه سریع حاضر نباشم حداقلش برای احساسات خودم بوده که بعدها اگه چیزی از طرف دیدم زیاد ازش ناراحت نمیشم با خودم نمیگم من برای اون ۱۰۰ بودم اون ۵۰ هم نیست!

دوستتون دارم 💕

منم بعد یه عمر زندگی تازه فهمیدم دیگران رو بیشتر از خودم دوست داشتم تازه مثل یه طفل کودکستانی آرام آ ...

اتفاقا یه همچین شخص اهمال کاری تو اطرافیان نزدیکم هست 😁🥴

اون یه گوشه از شخصیتش این مدلیه 

و شما دقیقا نقطه مقابل اون شخص هستید😁اصلا کوتاه نیاید از اینکه اونو وادار کنید به انجام کاری که باید انجام بده،بکنید اگه دقیقا هرروز باید بلندش کنی ببریش بره به اون کار برسه این کارو انجام بدید ولیییییییییییی شما اصلا حرص نخورید و به خودتون و روح و روانتون فشار نیارید فقط مصمم کارتونو انجام بدید و اگه لازم باشه زبونا بهش بفهمونی که سریعتر این کارو انجام بده این کارو بکنید ولی در باطن حرص نخورید و مانع اصتحکاک لفظی بین خودتون بشید

دوستتون دارم 💕

سلام عزیزم من شاغلم 

این خیلی خوبه که روی اون پس انداز مرتب یه مقدار اضافه میشه و قدرت مانور بیشتری میتونید داشته باشید اگه بخواید یه گریزی هم به تفریحات دیگه تون بزنید و یه نفسی تازه کنید 

دوستتون دارم 💕

اتفاقا یه همچین شخص اهمال کاری تو اطرافیان نزدیکم هست 😁🥴 اون یه گوشه از شخصیتش این مدلیه  ...

مرسی عزیزم ممنونم که اطمینان خاطر دادید که نذارم با اهمال کاریش مانع رسیدن به هدفم بشم، بله از اول قبول کرده حالا باید پای کار باشه 💪👍ولی خونسرد میمونم، 🤗

من باشم اول رو خودم کار میکنم که تا کسی اعلام نیاز به من پیدا میکنه سریع حاضر نباشم حداقلش برای احسا ...

بله قبول دارم مشکل از خودمه که آماده ی جانبازیم در واقع بقول دکتر هولاکویی مهر طلبم، اما دارم رو خودم کار میکنم هر چند ممکنه بلغزم ولی همچنان به روبرو نگاه میکنم 😍😍