2777
2789

در مورد مال و ثروت چیزی که این روزها خیلی بهش ایمان آوردم اینه که وقتی نیت کنیم به پس انداز،کسب درآمد...هر چی که مربوط به پول باشه خدا راهش را برامون میسازه 

من خیلی زمان بود شاید نزدیک سه سال که میگفتم حالا شرایط مالی اوکی بشه قسط ها تموم بشه شروع میکنم به پس انداز 

از تاپیک رویا خیلی آلارم ها گرفتم 

که این طرز فکر من کاملا اشتباهه👌

باید از همون کم شروع کرد. اگه منتظر  باشی شرایط تغییر کنه 

شرایط تغییر که نمیکنه هر روز هم بدتر و سخت تر میشه 

اتفاقا یه دورانی کمابیش با کمک قانون جذب پول میومد 

هرچند کم بود .اما بود

اما خیلی زود فراموشش کردم.اگه ادامه میدادم الان ....

خلاصه که نباید از لطف خدا ناامید شد ♥️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان من چن روزه فکرم درگیر اینه که بنظرم میاد اون موقع که بیباکانه و بی‌حساب خرج میکردم  احساس فقر و نداری نداشتم ولی چن ماهیه که با حساب کتاب هزینه میکنم با اینکه موجودی حسابم بیشتره وبه قول معروف حساب بانکیم پرتره ولی خیلی فشار رومه و بیشتر احساس فقر و نداری میکنم 

حالا تحلیل خودم اینه که چون اون وقتا به هدفای آنی و لحظه ای زودتر می‌رسیدم لذت بیشتری می‌بردم ولی الان چون هدف بلند مدت دارم و اقتصاد مملکتم که اصلا قابل پیش‌بینی نیست بخاطر این احساس بدی دارم، همش احساس میکنم جا موندم و روند اقتصادی کشور فقط سورپرایزای منفی برام داره و نکنه اشتباه میکنم ووووو 

اگه دوستی تجربه ای داره بگه لطفا 

سلام دوستان من چن روزه فکرم درگیر اینه که بنظرم میاد اون موقع که بیباکانه و بی‌حساب خرج میکردم   ...

دقیقا منم همینجوری فک میکنم ، البته من پولمو خرج خودم نمی کنم بیشتر از پولم واسه خوشحال کردن بقیه استفاده میکنم ،نمیدونم درسته یا غلطه تا حالا بهش فک نکردم ولی خب حس خوبی ازش می گیرم 

دقیقا منم همینجوری فک میکنم ، البته من پولمو خرج خودم نمی کنم بیشتر از پولم واسه خوشحال کردن بقیه اس ...

آره عزیزم منم مثل شما از پولم بذل و بخشش زیاد داشتم ولی الان شاید منطقی پیش میرم ولی احساسم یه کم باهام همراه نیست، شایدم کم کم کنار بیام باهاش نمیدونم ولی یه حس ناجوریه دیگه 

مهمه که اولویت زندگی خودمون باشیم

اول خودم 

دوم بچه هام 

سوم همسرم

چهارم مادرم

پنجم خواهرام

ششم برادرام

خب این اولویت زندگی منه

اگه بتونیم اولویت های زندگی رو مشخص کنیم احساس آرامش از خرج کردن درآمدمون یا حتی روند زندگیمون خواهیم داشت

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام دوستان من چن روزه فکرم درگیر اینه که بنظرم میاد اون موقع که بیباکانه و بی‌حساب خرج میکردم   ...

وقتی دارید مدیریت میکنید و حساب کتاب شده خرج می‌کنید به معنی اینه که هدف بزرگتری دارین دیگه 

این چالش های اقتصادی هم همیشه هست و به هر حال اینکه مدیریت کنیم هزاربار بهتر اینه که دست رو دست بزاریم و به خودمون انرژی منفی بدیم

ممنونم دوستم خوبم💕

قربونت عزیزم

اینو برای صرفه جویی در وقت بگم از صفحه ا تا تقریبا 500 پست های خوبی گذاشتن .بعد دیگه میشه گلایه های خانواده شوهر😁 

دوباره حدودی از صفحه 2300, به آخر پست ها خوبن

من به محض واریز حقوقم یک بخشیش ک حدودا هفتاد درصدش میشه رو میریزم تو حساب پس اندازم

بعد سعی میکنم ب دلار یا طلا تبدیلش کنم 

بقیشم تو کارت دیگه ای ک هرچی دوس دارم باهاش بکنم مثلا تفریح یا خرید یا سفر 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
من به محض واریز حقوقم یک بخشیش ک حدودا هفتاد درصدش میشه رو میریزم تو حساب پس اندازم بعد سعی میکنم ب ...

بنظرم برنامه ریزیم مشکل داره چون ماه پیش یه کار زیبایی انجام دادم که هزینش حدودا پانزده میلیون شد

از حساب پس اندازم برداشتم

و راضی نیستم از خودم

می بایست کارت جداگانه ای اختصاص میدادم

بازم برنامه ریریم جای اصلاح داره ولی چند سال اخیر نسبت ب تورم ها خوب عمل کردم

قربونت عزیزم اینو برای صرفه جویی در وقت بگم از صفحه ا تا تقریبا 500 پست های خوبی گذاشتن .بعد دیگه م ...

مرسی از لینکی ک گذاشتین

کاش ادم بتونه بین پس انداز و خرج کردن تعادل برقرار کنه

من بعد از سالها هنوز کنترل خوبی ندارم

حالامن برعکس وقتی مدیریت میکنم و در کنارش خرج هم دارم بیشتر احساس غنی بودن دارم 

خوبه عزیزم، من تا اولین هدف بزرگم 2 سال فاصله دارم، شاید در کنارش یه هدف کوتاه مدت بذارم که یه کم دلم خوش باشه 😋

مرسی از لینکی ک گذاشتین کاش ادم بتونه بین پس انداز و خرج کردن تعادل برقرار کنه من بعد از سالها هنو ...

انشاالله همه مون میتونیم😉

کمتر کسی هست که از اول مدیریت اقتصادی را بلد باشه .خود من که تقریبا صفر بودم .ولخرج نبودما اما چیزی هم از اقتصاد نمیدونستم.اینجا تاپیک های خوبی هست که خیلی کمک کننده هستن .حتما استفاده کنید 

منم این حس ها خیلی میاد سراغم

مثلا یهو دیوونه میشم بااینکه گوشیم جدیده میگم ایفون بخرم از حساب پس اندازم

وقتیم مغز اقتصادیم میگه نههههه

حس فقر میکنم