2777
2789
من اوایل این تاپیک بودم بعد فعال نبود دیگه سر نزدم صفحات جلو رفته هنوز نخوندم.هستی جان من استرس بودم ...

آهان

چون منو ریپلای نکرده بودی برام نیومده بود پیامش

الان خوندم عزیزم

سر فرصت میام جواب میدم😘

من اوایل این تاپیک بودم بعد فعال نبود دیگه سر نزدم صفحات جلو رفته هنوز نخوندم.هستی جان من استرس بودم ...

سلام شادی جان

نمی دونم سایت چشه خیلی بد میشه پیام بذاری یا چک کنی

حالا من یه چیزایی می نویسم 

اولا که درکت می کنم چون خودم همینم تا حدودی

باورت نمیشه که من به دلیل فوبیا (ترس نه، فوبیا) رانندگی نمی کنم. در این حد!

اما یه چیزی رو متوجه شدم و اون این که فارغ از تیپ شخصیتی مون،‌بعضی وقتا یه استرسور خیلی قوی، باعث میشه آستانه تحریک مون تو بقیه موارد هم پایین تر بیاد

در مورد من مثلا شرایط شغلیم بود که تعدیلش کردم و خدا رو شکر بهتر شدم

در مورد شما شاید(ببخشید قصدم قضاوت نیست برداشتم از صحبتاتونه) ناباروری و بعد بچه دار شدنتون و داشتن بچه کوچیک بعد از مدتها باشه(این شرایطم داشتم قبلا)

مورد مشترک دیگه ای که بین شما و خودم البته با نوع و درجات مختلف حس کردم، کمال‌گرایی زیاد و تا حدودی وسواس فکری هست

اینا همه استرس ها رو افزایش میدن

و خب خیلی خوبه که شما که ده سالی فکر کنم از من جوون تری از حالا فکری براشون بکنی

ببخشید اگه نظراتم ممکنه اشتباه یا ناراحت کننده باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.