یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نی نی همیشه نی نی نمیمونه ها. حاضری حاضر جوابی های نوجوانیشو تحمل کنی؟ حاضری وقتی ولت کرد رفت دنبال پیشرفت خودش، هنوزم همینقدر حس گوگولی داشته باشی نسبت بهش؟ بچه داشتن مثل امضای قرارداد مادام العمره که توش نوشته نشده اون چجوری قراره باهات رفتار کنه، اما تو باید هر لحظه باهاش خوب باشی حتی وقتی ازت دوره، پا روی احساس خودت بذاری و بهش حس خوب بدی. از خودت بپرس میتونی؟
(خودتم فرزند دوتا آدمی که قبل به دنیا اومدنت همینقدر حس گوگولی داشتن بهت اما الان چی؟ تو هنوزم گوگولی هستی براشون؟)
نی نی همیشه نی نی نمیمونه ها. حاضری حاضر جوابی های نوجوانیشو تحمل کنی؟ حاضری وقتی ولت کرد رفت دنبال ...
عزیزم ماخودمون برا پیشرفت بچه دوست داریم بهترین مدرسه بفرستیم و تلاش کنه برای خودش مگ قراره اون بچه تااخر عمر بامازندگی کنه بچه حق داره برای خودش زندگی کنه فقط ما اینجا مسؤل تربیت کردنیم و پشتیبان اون بچه