2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش من باید اول برم اون تاپیک بانو سایه رو بخونم 

امیدوارم کاربر ماهی تنگ طلا زودتر بیاد لینکشو اینجا بذاره یکم ایده بگیرم ببینم در مورد چیا بیشتر بحث بوده و ...

دوستتون دارم 💕

در مورد مسائل مالی تو زندگی باید بگم‌که من با توجه به همون مبحث های مینیمالیستی سعی میکنم اولویت ها و واجب های زندگیمو تهیه کنم و پولمو صرف خرید های هیجانی نکنم تا اونجا که بشه حواسم به ورودی های زندگیم اعم از خوراک و پوشاک و ... باشه

خودبخود یه جاهایی پول پس انداز میشه 

سر همین جور خرج کردنها پارسال اول سال همسرم موتورشو عوض کرد و آخر سال هم تونست ماشین بگیره البته هردوش قسطی.

دوستتون دارم 💕

برای موارد شخصی هم اصولا سعی خودمو میکنم که به خودم اهمیت بدم البته یه جاهایی میبینم تو زندگیا زن و بچه ها تو موارد شخصی بیشترین اهمیت رو به خودشون میدن و مرد خونواده پایین ترین اولویت رو داره که تو خونواده ما اینجور نیست 

سعی میکنیم همه باهم تو این مورد پیش بریم 

حالا دوستانم بیان کم کم بحث رو باز کنیم

دوستتون دارم 💕

سلام دوستای عزیز، 

من شاغلم و هر ماه یه بخش زیادی از حقوقمو تو حساب جداگانه ای میذارم و مابقی رو خرج رفت و آمد و خریدهای شخصیم میکنم. اون مبلغ رو که کنار گذاشتم آخر سال معمولا باهاش یه تیکه طلامیخرم یا اگه قرار باشه ماشین عوض شه یا کار همسرم توسعه پیدا کنه بهش میدم تا بعدا که دستش باز شد بهم برگردونه. بیشترین خرجم قبلا ها خرید لباس و کیف و کفش بود که خداروشکر دارم کنترلش میکنم. ولی بجاش برای سلامت پوست و موهام میتونم بهتر هزینه کنم. البته که تو این یکی دوسال اخیر بخاطر اوضاع اقتصادی همه ی ماها تو خرج کردن محتاط‌تر از قبل شدیم. 

منم شاغلم ،شکرخدا درآمدم خوبه ،شغلم آزاده و گاهی خیلی خوبه و گاهی کم کارتر میشم که به تبع درآمدمم کم میشه، تو برنامه ریزی واسه پولم خیلی ضعیفم،واقعا به کمک نیاز دارم ،ممنون میشم راهنماییم کنین تو پس انداز کردن ضعیفم ،بیشتر پولمو خرج تفریح و سفر میکنم 

برای مدیریت مالی تو کشور ما که تورم زیاده بهترین روش پس انداز تبدیل درآمد به دلار طلا زمین و ملک هست

دوستمون که گفتن پول رو میزارید تو حساب برای آخر سال عملا ارزش پولتون کمتر از یک سوم میشه اما اگه پول در بانکی باشه که وام کم کارمزد بهش تعلق میگیره خیلی خوبه مثل بانک مهرایران یا رسالت.

طلای آب شده یا شمش های کوچولو برای پس انداز بهترین گزینه است که کارمزد و اجرت هم نداره

باید چندماه مخارجتون رو یادداشت کنید 

سعی کنید برای مقدار پس اندازی که دارید اهداف معقول در نظر بگیرید

متاسفانه نمیشه با ماهی یک میلیون پس انداز به هدف خرید خونه در پایان سال فکر کرد.

یادمه اولین حقوقم ۲۷ هزارتومن بود از تدریس ، که همون وقت طلا گرمی حدود ۷ هزارتومن بود.

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
برای مدیریت مالی تو کشور ما که تورم زیاده بهترین روش پس انداز تبدیل درآمد به دلار طلا زمین و ملک هست ...

بله منم میذارم تو حساب ایران زمینم یه سودی روش میاد تا شب عید با عیدی و مزایای دیگه مبلغ به نسبت خوبی میشه. ولی حق با شماس اگه بشه ماهانه اون پول رو تبدیل به طلا یا چیز دیگه ای کرد خیلی بهتره. خوب حقوقم اونقدرا نیست که بشه باهاش ملک خرید،اما همین پس انداز و ذخیره ی طلا باعث میشه اعتمادبه نفسم بالا باشه و حس استقلال داشته باشم.