2777
2789
سلام. پسر من 10 ماهشه با وزن 9 کیلو.از نظر دکتر وزنش خوبه ولی ماه قبلم همین قدر بود .دیروز که بردمش دکتر دکترش گفت از نظر من نرماله ولی چون شما زیادی نگرانی بهش mct oil بده که کالری شیرش بره بالا و وزن گیریش بهتر شه.کسی بوده که استفاده کرده باشه و راضی باشه؟
💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
عزیزم ده ماهه 9 کیلو که خوبه روی وزن حساس نباش قطره هاش رو بده حتما
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آناهیتا بچه شما با خوردنش وزن گیریش چقدر بهتر شد؟چه مقدار میدادی؟
من روزی 3 بار هربار 3 سی سی.
مامان آرین رو منحنیه ولی جدیدا بد غذا شده این ماه وزن گیری نداشته .ترسیدم همینجور میش بره بر به مسکل بخورم
شیر خشک قبلا بیومیل پلاس میدادم بعدشم سوپرامیل اونا رو به زور میخورد.الان نان میدم انگار مزه اش رو بیشتر دوست داره
غذا میخوره اما با اشتها نه.آزمایش دادن مقدار روی بدنش از حد نرمال روی بیش از حد باعث بی اشتهایی میشه