2777
2789
عنوان

ستاره سادات قطبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 24 پست
اره قبول دارم عزیزم اون کلیپ هم دیدم ولی دیدی اونجایی که می‌گفت آقا ما حرف زدیم که اینجور باشه  ...

دوست من شوهرش یک بهانه ی الکی گرفت  ، بعد گفت اگه مهریه ات را ببخشی من هم می بخشمت ، با محضر هماهنگ کرده بود برگه ی بخشش هم مهریه و هم نفقه و هم اجرت المثل و .... گذاشتند جلوش امضا کرد، بعد شوهرش از خانه بیرونش کرد 

، سر ندیدن بچه اش به مرز جنون رسید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قضاوت کردم الان من؟

گفتین خودش خواسته چه ربطی به قوانین داره؟! اون خودش، چاره ی دیگه ای هم داشته؟ جواب سر بالا به مشکلات دیگران یه جور قضاوت کردنه.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
گفتین خودش خواسته چه ربطی به قوانین داره؟! اون خودش، چاره ی دیگه ای هم داشته؟ جواب سر بالا به مشکلات ...

بله چاره دیگه ای هم داشته.

شما هم لطفا منو قضاوت نکن.فقط بلدید شعار بدید.

صحبت دیگه ای هم با شما ندارم.

قوانین باید به روز باشه توش حرفی نیست واقعا 

ولی امان از مردم ما 

یه افرادی جوری نظر کارشناسی میدن تو اینستا  انگار سالها با اون طرف زندگی کردن و همه اسرار زندگی و نگفته ها رو میدونن 😏

من چند باری پست های مختلف دیدم از ماجرای زندگی ایشون ، تعجب کردم از هجمه عجیب غریب توهین ها و قضاوت ها ، واقعا اینجاست که آدم میفهمه چرا وضعیت ما و فرهنگ و مملکت مون اینه و این شرایط با توجه به احوالاتی که ما داریم تغییر نخواهد کرد متاسفانه 

کاربر قدیمی سایت 🌹

اینها دلیلش اینه که با وکیل مشورت نمیکنن .یک وکیل چندین سال درس میخونه و ازمون سختی میده و دوره کاراموزی و هزار پل صراط رد میشه که عدالت رو برقرار کنه و از حق موکلهاش

دفاع کنه ..مشاور برای چی گذاشتن پس! اشتباهش این بود که برای تصمیم طلاق و حضانت باید باوکیل صحبت میکرد تا حقش هدر و پایمال نمیشد ..