2777
2789
عنوان

ستاره سادات قطبی

2763 بازدید | 24 پست

اومد تی وی گفت مهریه ام را بخشیدم   یک خانه هم به نام همسرم زدم ولی باز دادگاه حضانت بچه  را داد به شوهر سابقم، 

کاری با اون ندارم، توی اطراف ما پر از زن هایی است که موقع جدایی تمام حق و حقوقشون را از دست دادند ، و همینطور حق دیدن بچه ای که با دل و جون به دنیا آوردنش

و دست خالی و بدون سرپناه بدون هیچ پشتوانه ی مالی بدون اینکه روی برگشت به خانه ی پدری را داشته باشند بلاتکلیف هستند ، اصلا چرا باید زنی که حقش خورده شده تا این حد به عنوان زن موفق ازش یاد بشه؟

بهتر نیست قوانین ایران کمی به روز تر بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر بچه تا هفت سالگی حضانتش با مادره نه سالگی هم خودش می‌تونه تصمیم بگیره مشکل سر دو ساله؟

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید بنویسید که اندوه بشر بسیار است....،💔                                                  اگه توهم عاشق امام حسینی پس بیخیال همه تفاوتا منو تو یه اشتراک بزرگ داریم دوست من🙂❤️
خب باید ببینی موفقیت اش چی بوده ؟ آدمی که همه چیشو از دست بده نا موفق نمی شه که 

من میگم چرا دادگاه های ایران اجازه میدن زن همه چیزش را از دست بده ، اصلا افتخار نداره که بی عدالتی در حق زن ، 

اگه به عنوان زن موفق ازش یاد میشه به خاطر اینه که بعد طلاق خودشو جمع و جور کرد و خودشو ساخت به توسری ...

طلاق معلومه شکست نیست   

ولی عدالت هم بد چیزی نیست

چطور اجازه میدن مرد دختر کم سن را فریب بده،  

من میگم چرا دادگاه های ایران اجازه میدن زن همه چیزش را از دست بده ، اصلا افتخار نداره که بی عدالتی د ...

کجا بی عدالتیه کجا از دست می دن 

اتفاقاً حقوق زن بیشتره.

زنا خودشون حق شون رو می بخشن.یا مردا می گن فلان کار رو کن تا مثلا بهت حق طلاق بدم.

خاله من خودش مهریه شو بخشید و نفقه نگرفت.

ولی تنها در صورتی مادر نمی تونه بچه اش رو ببینه که کار خیلی بزرگی کرده باشه. معمولاً دادگاه یه روز در هفته رو می بره.

خودش خواسته.چه ربطی به قوانین داره؟

قوانین ما واقعا از این لحاظ مشکل داره. تا با کفشای یه نفر دیگه راه نرفتین، راه رفتنش رو قضاوت نکنین.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁
طلاق معلومه شکست نیست    ولی عدالت هم بد چیزی نیست چطور اجازه میدن مرد دختر کم سن را فری ...

اره قبول دارم عزیزم

اون کلیپ هم دیدم ولی دیدی اونجایی که می‌گفت آقا ما حرف زدیم که اینجور باشه 

قاضی میگه چمیدونم ثبت مساوی‌ اصل باید می‌نوشت مساوی حضانت بچه 

خانم قطبی هم میگه نمی‌دونستم 

خیییلیییییی چیزا از سر ناآگاهی سرمون میاد