2777
2789
عنوان

شوهرم میگه فیلر چونه و زاویه فک بزنی طلاقت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 68 پست
میگه اگه دست ب صورتت بزنی طلاقت میدممیکه چونه گل صورته اگه یه چین هم توش بیفته خیلی معلومه تو صورتت

شوهرمنم میگه صورتت خراب میشه مدامم خواهرشو مثال میزنه

منم تا الان ک ۳۲ سالمه هیچی نزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه همسر منبا انجام هرگونه کار زیبایی ب شدت مخالفهب شدت هااااا

مث شوهر منه..بعد یه دختری فروشندشه خوشگله میگف تا برا خواهرزادم درستش کنم هم با ادبه هم خوشگله..دختره تازه شونزده سالش شده ولی صورتش کلا ژله..گفتم این کلا فیلر زده گف ن بابا طبیعیه خودش اینجوریه..بعد از یه هفته دختره لباشو دوباره فیلر زد..گف دختره اومد تا لبش سوراخ شده ژلش میریخت رفت داروخونه چسب بخره بزنه روش..مردا فقط زیباییو میبینن اصلا فرق ژل و طبیعیو نمیدونن..بعد زنشونو با اونا مقایسه میکنن و نمیزارن هم زن خودشون ب خودش برسه

مث شوهر منه..بعد یه دختری فروشندشه خوشگله میگف تا برا خواهرزادم درستش کنم هم با ادبه هم خوشگله..دختر ...

آخ آخ گفتی

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

حق دارهیه جوریه آخه شما چکار به کار جاریها و دخترای خواهر شوهر داری؟هر کی زندگی خودش رو داره

آخه خیلی قشنگ شدن الان من در مقابلشون زشتم یه کم اعتماد ب نفسم اومده پایین..سی و چهار سالمه ..دارم پیر میشم باید یه کم ب خودم برسم 

آخه خیلی قشنگ شدن الان من در مقابلشون زشتم یه کم اعتماد ب نفسم اومده پایین..سی و چهار سالمه ..دارم پ ...

بوتاکسو میتونی بزنی

خط اخم داری؟

من سی دو سالمه میخوام بزنم هنوز نشده برم

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی