2777
2789

من ارشد ادبیات انگلیسی دارم 

موندم برای دکترا اقدام کنم ( که رشته خودم رزومه خوبی ندارم ) 

یا برم ی ارشد دیگ بخونم مثل حقوق 

نظر شما چیه

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومی

به چه دلیل

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
من ادمیم که همه چیو تجربه میکنم پس جات بودم رشته دیگه میخوندم

پیشنهاد تون چیه

نظرم اينه همون مقطع كارشناسي  بايد يه شغلي پيدا ميكردي  الانم نشين هي بخون، مشخصا از روي ...

من شاغلم عزیزم 

از شغلو درامدم راضی ام 

سوالم در مورد ادامه تحصیل بود فقط 

توصیه اکید من به همه اینه که به هیچ عنوان ایران دانشگاه دولتی دکتری نخونن چون پدری که ازت در میاد به مدرکش نمی ارزه 

من برگردم عقب یک سوم اون انرژی که برای دکتری صرف کردن رو میذاشتم، اپلای میکردم

کار کردن با مدرک دکتری فقط برای کارای اینفلوینسری خوبه وگرنه کارمند بخوایی بشی توو هر رده از تفاوت چندانی بین ارشد و دکتری نمی‌ذارن 

ارشد حقوق برای شما اصلاً کارایی نداره....

بنظرم دکترای رشته خودتون رو بخونید

... و امید سرمایه ی آدمیست🍃🌱                                     اندر دل من تویی نگارا🥰💍                                                   خدای مهربان من، بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدن                 هدیه ی بهشتیت هستم نا امیدم نکن😍🙏                                  با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊
ببین خودت چی دوست داری

خودم علوم سیاسی و تاریخ خیلی دوست دارم