2777
2789
عنوان

لطفا کسایی که متاهلن کمک کنن برای خرید جهیزیم سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 56 پست
سه سال پیش بابام منو برد فروشگاه جهیزیه برام یخچال و لباسشویی و جاروبرقی، پلوپز و سماور و کتری و ظرو ...

یا خدا پس باید رو پونصد میلیون برم من چه دل خوشی دارم الکی قیمتارو نمیدونم واسه خودم خوشحالم😐😐😐

عروس خانم خوشبخت بشی

کیف کردم دیدم هنوز دخترای بافکر و درایت هم هست

عزیز دکوری اصلا نخر که حیفه پوله

جاروبرقی پارس خزر خوبه

چرخ گوشت نانیوا عالیه

یخچال فریزر اسنوا خوبه

ارکوپال  اماراتی هاش قیمتشون مناسب تره بسته به تعداد خانوادتون از سه دست تا چهار دست بگیر کافیه ولی دیگه چینی و کریستال جدا نگیر مگر یه میوه خوری،شیرینی خوری و شکلات خوریش

قاشق و چنگال و کارد و چنگال میوه هم به تعداد ظروفت بگیر

به جای سرویس پلاستیک استیل بگیر عمریه

قابلمه یه دست تفلون بگیر یه دست هم استیل، من تفلون تابان گرفتم بسیار راضیم هرچند خیلی خوشگل نیست

اگه اهل ابمیوه نیستی نخر جاش یه اسیاب جدا بگیر

بین کتری و قوری یاسماور من خودم با سماور راحت ترم

ویترین  اصلا نخر کنسول اگه دوست داشتی والا کارایی خاصی نداره

مبل راحتی بگیر البته اگه رسمش و دارید،تخت هم همینطور اگه منطقتون میدن ام دی اف بگیر مناسب تره

اگه مهمون شب خواب داری بسته به تعدادشون سه تا نهایت چهارتا تشک اماده و پتو بگیر والا اصلا نگیر

بخارشو جارو شارژی،مایکرو فر ، چای ساز  ،دستگاه اسپرسو

اسنک ساز اتو رومیزی و اینجور وسایل برقی اصلا ضروری نیستن

اتو هم پارس خزر خواهرم چند سال داره راضیه

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی خوش قلب مهربون هنوز نرفتیم خونمون که عکس بگیرم برات قشنگم ما تو مراحل خرید جهیزیه ایم اونا ام ...

خیلی ممنون خواهش میکنم عزیز 😊

والا پارس خزر برند پلوپز و کتری و سماورمه، ارکوپال هم طرح کوشا خریدم خیلی خوشگله سفید با گلای آبی طرح داره مربعیه بشقاباش،  ظروف پلاستیکی هم برند limon خریدم جنسشون خوبه راضیم.  لباسشویی هم بابام میخاس دوفلو بخره خودم نخاستم چون اشپزخونم کوچیک بود جا نداشتم بزارم از اون ساده ها خریدم،  برندش ناسیونال

یا خدا پس باید رو پونصد میلیون برم من چه دل خوشی دارم الکی قیمتارو نمیدونم واسه خودم خوشحالم😐😐😐

باورت میشه من دو سال رو موکت زندگی می کردم؟  هیچی نداشتیم، کار کردم کمک خرج شوهرم شدم همه کم و کسریارو خریدیم،  اونم خورد خورد

باورت میشه من دو سال رو موکت زندگی می کردم؟  هیچی نداشتیم، کار کردم کمک خرج شوهرم شدم همه کم و ...

پس یعنی میگی غصه نخور؟؟

نامزدمم میگه مگه میخوایم برای حرف مردم زندگی کنیم؟

پس یعنی میگی غصه نخور؟؟ نامزدمم میگه مگه میخوایم برای حرف مردم زندگی کنیم؟

اصلا غصه نخور دختر خوب 

الان خونه من تا حدی تکمیله. بازم کم و کسری دارم ولی اهمیت نمیدم مردم چی میگن.  وقتی ببینن شما در حال پیشرفت هستین با هم خوشید و عاشق همدیگه اید بخدا حسودیشونم میشه بهتون.  من تجربه دارم ک میگم.  سر جهازیه با شوهرت اصلا دعوا نکن بزار هر چی خودش میخاد در توانشه بخره،  رابطتتو خراب نکن،  همین قانع بودنت شوهرت جذبت میشه 

اصلا غصه نخور دختر خوب  الان خونه من تا حدی تکمیله. بازم کم و کسری دارم ولی اهمیت نمیدم مردم چ ...

مرسی که مثل یه خواهر و دوست خوب راهنمایی کردی و انقد دلت پاکه و مهربونی عزیزم

چشم حتما❤🫠

یخچال من سیلوره سادس😐

مبارکت باشه 

منظورت از ساده چیه یعنی بدون فریزر(اگه اینه خب اشکالی نداره ،الان دیگه مثل قدیم نیست که مجبور باشیم همه چیز و فریز کنیم تا خارج از فصل داشته باشیم ،خدا رو شکر تو هر فصلی لنواع مواد غذایی پیدا میشه پس احتیاجی به کهنه خوری نداریم)

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن