2777
2789
عنوان

لطفا کسایی که متاهلن کمک کنن برای خرید جهیزیم سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 56 پست
ببین فر،یا اون توستر ،ماکروفر ،اگه قهوه خوری اسپرسو ساز ،چایی ساز سرویس پلاستیک ،ابمیوه گیری ،غذا سا ...

میشه چیزایی که گفتی استفادش برات زیاد بوده چندتاشو برندای قیمت مناسب و خوبشو بهم بگی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم اتو تفال بخر بوش اصلا وسایلتو نخر چون اینا اصل نیستن جاروبرقی پارس خزر یه مدلش هست هم ...

😢🤕🥺🥺چجوری دلت میاد آخه پلاستیک نخره ،من از اون جعبه های سرویس پلاستیک که همه چی داره خریدم خیلی کارایی داره برام

میشه چیزایی که گفتی استفادش برات زیاد بوده چندتاشو برندای قیمت مناسب و خوبشو بهم بگی؟

ماکروفرم سامسونگه ،چایی سازم کنووده ،قهوه سازم نواا ،اون توسترم ساپره ،گازم فر داره که دیگه از توستر استفاده نمیکنم،والا من خیلی وقت پیشا خریدم نمیدونم الان قیمتا چنده،ولی سعی کن همه چی نخری بعد بزاری کنار فقط ضرره ،یه نگاه بنداز به زندگی الانت ببین بیشتر چه چیزایی استفاده میکنید برو همونارو بخر 

🥺🫠برای همین میگم چیا خیلی ضروریه و چه برندایی بهتره و به صرفه تره و الکی گرون نیست دیگه

برای سرویس چوب

بوفه نخر میزناهارخوری نخر میز تلویزیون نخر تلویزیونو بزن به دیوار

مبل راحتی بخر

به جای دراور ومیزارایش یه کمد بخر که بالاش لباس اویزون کنی

پایینش هم کشو داشته باشه

اتو هم که گفتم یه مخزن دار

جاروبرقی پارس خزر

بخاری نیک کالا

پنکه سانی

برای حال۱فرش۱۲متری فقط بخر

دکوری اینا نخر 

پلاستیک نخر

اینا یعنی پول ریختن تو جوب برای ما که تو طبقه متوسطیم

قابلمه هم گفتم یه دست روحی یه دست لایف اسمایل

ارکوپال

چینی نخر

کریستال نخر

برقیا اشپزخونه هم واجبا پلوپز و چایساز و کتری و قوری البته برقی نیست

همزن و خوردکن همین کافیه

واقعا بقیه چیزا اضافه هست

گفتی شاغلی چقدر میگیری ماهانه؟

میتونی یه سریاروقسطی بخری

حفوقت مال خودته؟

سلام عزیزم مبارک باشه عروس خانم 

منم نو عروسم،  والا اوایل ازدواج هیچی نداشتیم کم کم خریدیم.  من دو دست سرویس ارکوپال خریدم که همه چی داره،  دو دستم چینی خریدم که توش،  بشقاب و سوپ خوری و دیس و قوری داشت.  جا حبوباتی خریدم،  جا نونی و جابرنجی و دو دستم قاشق و چنگال،  سینی و استکان و قندون،  جاروبرقی،  ماشین لباسشویی،  و چیزایی که همه خونه ها داره.  به نظر من ماکروفر و غذاسازو.  چه میدونم اسپرسو سازو،  چرخ خیاطیو،  گوشت چرخ کن،  همه اینا اضافیه،  اول زندگیته سخت نگیر،  خورد خورد بخر همشو.  به نظر من چیزایی که ضروریه لازمت میشه همون اولایی که گفتمو بخر.  بستگی به متراژ خونتم هس،  اگه خونت کوچیکه پر نکن خونتو،  اگه بزرگه،  دو تا گلدون کنار میزتلویزیونت بخر،  یا ویترین، 🙃

اگه میتونی یه عکس از خونت بزار ببینم بهتر میتونم راهنماییت کنم ☺️

سلام عزیزم مبارک باشه عروس خانم  منم نو عروسم،  والا اوایل ازدواج هیچی نداشتیم کم کم خرید ...

مرسی خوش قلب مهربون

هنوز نرفتیم خونمون که عکس بگیرم برات قشنگم ما تو مراحل خرید جهیزیه ایم اونا ام خونه

میشه بگی برند چیزایی که خریدی و راضی بودی چی بوده یا اگه میدونی با قیمت مناسب تر میشه برند خوبی گرفت بهم بگی؟

برای سرویس چوب بوفه نخر میزناهارخوری نخر میز تلویزیون نخر تلویزیونو بزن به دیوار مبل راحتی بخر به ...

الهی خیر ببینی مرسی واقعا از این همه محبتت دقیق توضیح دادی

سلام عزیزم مبارک باشه عروس خانم  منم نو عروسم،  والا اوایل ازدواج هیچی نداشتیم کم کم خرید ...

قشنگم شما تازه عروسی چه قدر کلا هزینه کردی

البته اگر دوست داشتی بگو