2777
2789
عنوان

به اینکه یه مکان مثل خونه انرژی داشته باشه،معتقدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه ماازروزیکه اومدیم همه اش انرژی منفیه کلی مریضی گرفتم همه اش توبستربیماری بودم تازگیا یکم بهترشده شرایط تغییرخونه روندارم. دخترم که بدنیااومدیه عالم اسباب بازی ریختم توخونه.گل وگلدون آوردم .تغییردکوراسیون دادم وسقف خونه روکناف کردم جای آشپزخونه روتغییردادم .نورپردازی روتغییردادم بالکن نداشتیم براش بالکن درست کردم هنوزخونه روفرش نکردیم توروخدابرام دعاکن حالم خوب بشه انرژی منفیه بره.من هم مثل شمابه فنگ شوی اعتقاددارم انرژی راکدشده بودتوخونمون توهم یه سری تغییرتحولات بده 

خونه ای ک تمیز باشه  توش کارای معنوی مثل نماز خوندن قرآن خوندن و مدیتیشن انجام بشه البته با حس ...

همه این کارارو‌میکنم فقط از وقتی پسرم پا گرفته هرچی مرتب میکنم باز بهم ریخته اس 🤦

چه ترسناک . شما خودتون راحتید اونجا ؟ 

ن منم بد عروسبم همونجا موندم و داریم جدا میشیم ....

شاید چون دختر مجرد سن بالا زیاد داره چشم و هم چشی زیاده ،نمیدونم شاید خرافاتیم ....ولی تا حالا زوج جون بدون مشکل اونجا زندگی نکردن حتی ی دونه

واقعیت داره،من یه کتاب عرفانی میخوندم یه عالمی ک متاسفانه یادم نیس اسمشون،،تو خونه جدیده هی بد بیاری ...

خب یعنی یه چیزی به خونه ما اضافه شده الان با این اوصاف ! 

بچه ها من نمیدونم چرا همش فکر میکنم گوشه اتاق خوابمون یکی مرده و همونجا دفنش کردن. هم قاتل هم مقتول ...

این‌دیگه خود فیلم‌ترسناک‌بود ، پسر من یه بار که شیر خورده بود تو بغلم بود یهو نگاهش ازم گرفت زل زد پشت سرم و خندید بعد هی اینور و اونور نگاه میکرد میخندید یجورایی برام ترسناک بود 

خونه ماازروزیکه اومدیم همه اش انرژی منفیه کلی مریضی گرفتم همه اش توبستربیماری بودم تازگیا یکم بهترشد ...

من تنها کاری که کردم جدیدا چون پسرم گلارو میکند و میذاشت دهنش همه رو دادم رفت فقط دو سه تا گلدون مونده که اونام یهویی خشک شدن ولی باید یه کاری بکنم واقعا 

ن منم بد عروسبم همونجا موندم و داریم جدا میشیم .... شاید چون دختر مجرد سن بالا زیاد داره چشم و هم چ ...

چه بد کاش قبل از هرکاری اول جاتون عوض میکردین. ما قبل از اینکه خونمون عوض کنیم ده سال تو یه خونه دیگه بودیم بچه دار نمیشدیم شوهرم هر دفعه ضرر میکرد خودم کار درست حسابی پیدا نمیکردم همش دعوامون میشد . یکی از اتاقاش برام خیلی ترسناک‌بود اول اتاق خواب اونجا بود یه شب که تنها بودم حس میکردم یکی‌میزنه به در اتاق خواب تا صبح‌از زیر پتو بیرون نیومدم فرداش جای اتاق خواب عوض کردم و تا وقتی مجبور نبودم دیگه اون اتاق نمیرفتم . و نهایتا هم که عوضش کردیم 

من تنها کاری که کردم جدیدا چون پسرم گلارو میکند و میذاشت دهنش همه رو دادم رفت فقط دو سه تا گلدون مون ...

بله گل وگیاه منبع هوای خونه ان. رونورپردازی هم کارکن من فکرمیکنم انرژی ازنورمیاد نذارهواراکدباشه مدام پنجره هاروبازکن هواعوض بشه.یه کاری کن خونه بوی خوب بده .مثلاً یه کیک سیب ودارچین تایکروزبوش توخونه می پیچه بابچه ات برقص صدای خنده وشادی تون بپیچه توخونه بذارکاینات صداتون روبشنوه براتون خوشی بفرسته فعلاهمینارومیدونم فقط برام دعاکن حال منم خوب بشه تواین خونه بخاطردخترم

بله گل وگیاه منبع هوای خونه ان. رونورپردازی هم کارکن من فکرمیکنم انرژی ازنورمیاد نذارهواراکدباشه مدا ...

ممنونم حتما امتحان میکنم . امیدوارم حال هممون خوب بشه❤️