2777
2789
عنوان

به اینکه یه مکان مثل خونه انرژی داشته باشه،معتقدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 50 پست
این‌دیگه خود فیلم‌ترسناک‌بود ، پسر من یه بار که شیر خورده بود تو بغلم بود یهو نگاهش ازم گرفت زل زد پ ...

واقعا خیلی ترسیدیم چون خونمون هم ویلایی هست. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما از امروز انجام میدم امیدوارم همه چی باز مث‌قبل شه 

عزیزم گل طبیعی هم خیلی خوبه ولی کاکتوس اینا نخر انرژی منفی زیاد داره گل قاشقی برا جذب ثروت عالیه 

سانسوریا هم خیلی خوبه 

هرروز پنجره ها رو باز کن بذار هوا تو جریان باشه 

من تو فنگ شویی میخوندم که هیچوقت ظرف پذیرایی اینا رو توشو خالی نذارین مثلا توش یه سکه اینا بذار

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
عزیزم گل طبیعی هم خیلی خوبه ولی کاکتوس اینا نخر انرژی منفی زیاد داره گل قاشقی برا جذب ثروت عالیه&nbs ...

ممنونم اینارو تقریبا خیلی وقته اجرا میکنم فقط ظرف پذیرایی رو نمیدونستم ممنونم ❤️

خب یعنی یه چیزی به خونه ما اضافه شده الان با این اوصاف ! 

ن بابا،مریض شدن طبیعیه نمیشه ک آدم کلا هیچیش نشه،، بااین فکراانرژی منفی جذب نکن

زخمــی راکـه نچشیــده ای تمسخـرمــکن. ‏آیا امیدم را از تو بِبُرم ؟در حالی که از روی احسان آنچه که ازتو نخواستم به من عطا فرمودی ...#صحیفه_سجادیه🌱 خیلی ب صلواتاتون احتیاج دارم🍀🌼